Bolu Belediye Baskani Özcan'dan 2 Bin Kisi Hakkinda Suç Duyurusu

Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, sosyal medya hesaplarindan kendisine hakaret ve küfür eden 2 bin kisi hakkinda avukati araciligiyla suç duyurusunda bulundu.

Bolu Belediye Baskani Özcan'dan 2 Bin Kisi Hakkinda Suç Duyurusu
Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan’in genel siyasete ve siginmacilara yönelik açiklamalarina sosyal medya hesaplarindan binlerce tepki geldi. Gelen tepkilerin bazilarinin küfür ve hakaret içermesi üzerine Baskan Özcan avukatindan bu sahislarin tespit edilmesini istedi. Yapilan incelemelerde 2 bin kisinin yaptigi elestirilerin küfür ve hakaret içerdigi tespit edildi. Özcan, 2 bin kisi hakkinda avukati araciligiyla savciliga suç duyurusunda bulundu.

"Binde biri Bolu’dan çikiyor"

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Özcan, "Küfre varan, serefe, namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasini istedim. Elestirilere falan degil. O kadar çok elestiri aliyoruz ki, onlara dava açmadim. Üstelik bunlar troller. Rize’den çikiyor, Balikesir’den çikiyor. Bolu’da yasayanlar da degil. Binde biri Bolu’dan çikiyor. Avukatin verdigi bilgiye göre yaklasik 2 bin kadar kisi tespit edilmis. Tam sayisini bilmiyorum. Beni ’Davanizdan vazgeçer misiniz?’ diye arayanlar oluyor" seklinde konustu.

Kaynak: İHA