Kanalizasyon Çalismasi Sirasinda Göçük Altinda Kalan 1 Isçi Kurtarildi

Ankara’nin Keçiören ilçesinde kanalizasyon çalismasi sirasinda göçük altinda kalan isçi, kurtarma çalismalarinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Kanalizasyon Çalismasi Sirasinda Göçük Altinda Kalan 1 Isçi Kurtarildi
Ankara’nin Keçiören ilçesi Uyanis Mahallesi Balmumu Sokak’ta devam eden kanalizasyon çalismasinda göçük meydana geldi. Göçük altinda kalan Ali Çelikler’e (55) ilk müdahaleyi is arkadaslari yapti. Olay sonrasi bölgeye çok sayida polis, ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. 4 metre çapinda açilan çukurda itfaiye ve AFAD ekiplerince mahsur kaldigi yerden 2 saatlik çalisma sonucunda çikarildi. Saglik ekiplerinin müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilan Çelikler’in durumunun kritik oldugu ögrenildi.

“Yarali isçi hastaneye kaldirildi”

Olay anina sahit olan mahalleli Güven Atmaca, “Dünden beri burada kanalizasyonun tikanmasindan dolayi kazi çalismasi devam ediyordu. Bugünkü çalismada da bir isçi 4 metre topragin altinda kafasi disarda olarak kalmis. Itfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahaleleri ile çikartildi. Yarali isçi hastaneye kaldirildi. Tedavisine orada devam edilecegini ögrendik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA