Süperstar Ajda Pekkan Gözyaslarini Tutamadi

Turizmin gözbebegi Bodrum’un kültür ve sanat elçisi olan Ajda Pekkan beratini alirken gözyaslarini tutamadi. Süper star “Artik balik tutup, halkin için katilmak, çarsi-pazar gezmek istiyorum” dedi.

Süperstar Ajda Pekkan Gözyaslarini Tutamadi
Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum Tanitma Vakfi’nin 25. Yil kutlama konserinde Süperstar Ajda Pekkan’a “Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi“ unvani verildi.

Ajda Pekkan’a bu unvani Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras tarafindan, degerli taslarla süslenmis Bodrum’un simgesi olan mavi balik sembollü Kültür ve Sanat nisani ile takdim edildi. Takdim sirasinda Süper Star duygularina hakim olamayarak gözyaslarina boguldu.

“Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi" unvani verilen Pekkan ise, konser sonrasinda basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Her zaman oldugu gibi sik giyim tarziyla göz kamastiran Pekkan, "Mavisi ve yesiliyle insana huzur veren, sicacik insanlariyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir ask hikayesi diyebilirim. Bodrum’un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu, bu vesileyle Bodrum Belediye Baskanimiz Ahmet Aras’a ve tüm Bodrum halkina sükranlarimi sunuyorum. Ajda Pekkan adina okul öncesi kres, hayvan barinagi ve kütüphane yapilacagini sevgili baskanimiz Ahmet Aras’tan ögrendim. Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylasmak istiyorum" dedi.

Sözlerine Zeki Müren’i anarak devam eden Pekkan, "Bodrum’un isigi sönmeyen degerlim, sanat günesimiz Zeki Müren’in Bodrum sevgisini bilmeyen yoktur. Burasi hakkinda çok sohbetlerimiz oldu. Benim Bodrum’a olan askim Zeki Müren sayesinde basladi diyebilirim. O Bodrum’un hiç sönmeyen sanat günesi olarak kalbimde, kendisini sevgiyle ve rahmetle aniyorum" açiklamalarinda bulundu.

Sanat ve Kültür elçisi olarak takdim edilen Sanat ve Kültür Nisani mavi degerli taslarla mücevher ustalari tarafindan yapilan Süperstar, "Çok begendim, emegi geçen herkese çok tesekkürler. Evimde çok özel bir yerde muhafaza edecegim. Bu özel görev için Bodrumlularin nezaketlerini fazlasiyla ortaya koyduklari degerli bir tasarim oldugunu düsünüyorum ama inanin bu görevin kalbimdeki degeri paha biçilmez” dedi.

Bodrum’daki projelerde süper star yer alacak

Bodrum Belediye Baskani ve BOTAV Baskani Ahmet Aras ise BOTAV’in 25’inci yildönümünü kutladiklarini belirterek “25 Yil önce, Bodrum is dünyasinin 15 degerli isimi tarafindan, kentimizi tüm dünyaya tanitmak üzere kurulan ve basarili çalismalariyla; global turizm pazarinda Bodrum’un rekabet gücüne güç katmasinin yani sira, Birbirinden degerli üyeleri ve siyaset üstü yapisiyla ülkemizin en saygin sivil toplum kuruluslarindan biri olan Bodrum Tanitma Vakfi’nin bugün; Gururla, mutlulukla kutlayacagimiz 25. Kurulus Yildönümü kutluyor. “Bodrum çok iyi tanitilmali, bunun için sevgili Ajda Pekkan Zeki Müren zamanindan beri Bodrum asigi çünkü onu Bodrum’a ilk Zeki Müren tasimis. Biz dedik ki BOTAV ve Belediye olarak her yil kültür ve sanat elçileri olusturalim. Bunun ilk temsilcisi sevgili Ajda Pekkan. Ajda Pekkan bundan sonra Bodrum’dayim bundan sonra projeler yapalim. Sosyal yardim projeleri ile sanatsal ve kültürel isler yapalim dedi.

Yapacagi 3 konserin gelirini 1’inci olarak okul öncesi egitim için, 2’nci proje sokakta ki canlarimiz için sahip sokak hayvanlari için olacak. 3’üncü projemiz ise bir kütüphane olacak. Bodrum ve Ajda Pekkan birlikteligi çok önemli enerji verecek” dedi.

Geceye Bodrum Belediye Baskani ve BOTAV Baskani olan Ahmet Aras ve yönetim kurulu üyelerinin yani sira Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, Bodrum Kaymakami Bilgehan Bayar, sanatçilar, is insanlari ve turizmciler katildi.

Yaklasik 2 saat sahnede kalan Pekkan söyledigi sarkilarla herkese kendi hayran birakti.
Kaynak: İHA