Denizlili Hatice, 30 Ülkenin 300 Sefini Geçerek Altin Madalya Kazandi

Uluslararasi Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli’yi temsil eden ögrenci, 30 ülkeden yaklasik 300 sef arasindan siyrilarak altin madalya kazandi.

Denizlili Hatice, 30 Ülkenin 300 Sefini Geçerek Altin Madalya Kazandi


Uluslararasi Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli’yi temsil eden Denizli Mesleki Egitim Merkezi 12. Sinif asçilik ögrencisi Hatice Atmaca altin madalya almaya hak kazandi. Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, bu yil 2.’si düzenlenen Uluslararasi Antalya Gastronomi Festivalinde almis oldugu 1.’lik derecesi ile Denizli’yi gururlandiran ögrenci ve Denizli Mesleki Egitim Merkezi yönetici ve ögretmenlerini makaminda kabul etti.

Denizli’nin artik böyle basarilara aliskin oldugunu ve mesleki egitimin çitayi her zaman yukarida tuttugunu vurgulayan Müdür Ekici, “ Bakanligimiz tarafindan Mesleki Egitim adina atilan her adimi dikkatle takip ediyoruz. Atilan bu adimlarin sehrimize ve ülkemize geri dönüsü de, tipki ögrencimizin elde etmis oldugu bu basari gibi, hepimizi gururlandiriyor ve mutlu ediyor. Mesleki Egitimde baslayan bu yeni dönemi her firsatta egitimin paydaslarina, sektörün temsilcilerine, esnafa, ailelerimize anlatiyoruz. Ögrencimizin elde ettigi bu basari ile ögretmen ve egitim yöneticilerimizin kendisine vermis oldugu destekler sayesinde de anlasilirligimiz ve mesleki egitime olan inanç her geçen gün artiyor. Toplumun tabanina ve egitimin kalbine yerlesen bu güven, çok kisa sürede, mesleki egitimi lider seviyeye çikaracaktir" dedi.



Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, konusmasinin ardindan Terkib-i Çesidiyye yemegiyle 30 ülkeden yaklasik 300 sef arasindan siyrilarak altin madalya kazanan Hatice Atmaca’ya hediye takdim etti.
Kaynak: İHA