Çamlica Tepesi Beyaza Büründü, Ortaya Kartpostallik Görüntüler Çikti

Istanbul’da gece saatlerinde etkili olan kar yagisi sonrasi birçok ilçe beyaza büründü. Çamlica tepesine yagan kar sonrasi kartpostallik görüntüler ortaya çikti.

Çamlica Tepesi Beyaza Büründü, Ortaya Kartpostallik Görüntüler Çikti


Istanbul’da mevsimin ilk kar yagisi sonrasi birçok ilçe beyaza büründü. Gece saatlerinde etkisini artiran kar yagisi, manzarasi ve güzelligi ile bilinen Çamlica Tepesini beyaza bürüdü. Kar yagisini firsat bilen vatandaslar ise Çamlica Tepesine gelerek vakit geçirdi. Çamlica’da olusan manzara ise kendine hayran birakti.

Kar yagisini gören vatandaslar Çamlica Tepesine kostu

Gece saatlerinde etkili olan kar yagisini firsat bilen vatandaslar evlerinden gelerek Çamlica Tepesinde karin tadini çikardi. Kimi vatandaslar ailesiyle o anlari fotograflayarak sosyal medya hesaplarinda paylasti.

“Gelin olmus gibi çok güzel”

Ailesiyle birlikte Çamlica Tepesine gelen Asiye Demirci, “Biz köylerde büyüyen insanlar oldugumuz için buralardan asagida kaldigi için çok az yagiyor. Burada daha iyi yagdigini düsündük. Oglum da dedi hadi bir delilik yapalim gidelim, salep ismarlayayim size. Geldik, gördük tabii ki mutlu olduk. Çünkü çok seviyoruz kari, kar temizlik her türlü. Görüntü güzel. Mikroplar kiriliyor. Aslinda keske daha çok yagsa. Daha çok yagsa ama memlekette köyde yagsa bu kadar çok etkilenmiyorsun. Burada yagsa trafik kilitleniyor. Felç oluyor, sikinti oluyor, çile oluyor ama keyfi baska tabii ki. Istanbul zaten ayrica güzel, kar da eklenince muhtesem bir sey çikiyor ortaya. Gelin olmus gibi baksaniza. Çok güzel.” dedi
Kaynak: İHA