Karla Kaplanan Spil'deki Yilki Atlarina Sefkat Eli

Manisa’da kar yagisi ve soguk havanin etkili olmaya baslamasiyla birlikte Manisa Büyüksehir Belediyesi, Spil Dagi’nda bulunan yilki atlari için yem birakti. Yürütülen çalismaya katilan Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince, “Zorlu kis kosullari nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yilki atlari için belli araliklarla belirlenen noktalara yem birakmaya devam edecegiz” dedi.

Karla Kaplanan Spil'deki Yilki Atlarina Sefkat Eli
Manisa’da kar yagisi ve soguk hava etkisini göstermeye baslarken, Manisa Büyüksehir Belediyesi, Spil Dagi Milli Parki’nda bulunan ve kentin simgesi haline gelen yilki atlarini unutmadi. Bu kapsamda zorlu kis kosullarinda yem bulmakta zorlanan yilki atlari için belirlenen noktalara Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan yem birakildi. Yürütülen çalismaya, Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince ve Veteriner Isleri Sube Müdürü Ismail Çam katildi.



Kis mevsimi boyunca yem destegi

Kis mevsimi boyunca belli araliklarla yilki atlari için yem birakmaya devam edeceklerini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince, “Sayin Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatiyla zorlu kis sartlarinda yiyecek bulmakta zorlanan yilki atlarina yem desteginde bulunuyoruz. Düzenli araliklarla belirlenen noktalara yem birakmaya devam edecegiz. Sehrimizin simgesi olan yilki atlarimizin rahat beslenmelerini için üzerimize düseni yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA