Yanginda Panik Yasayan Ögretmenler Gözyasi Döktü
Gaziantep’te bir ilkokulun kazan dairesinde çikan yangin nedeniyle büyük panik yasandi. Bir ögretmenin camdan atladigi yanginda korku yasayan ögretmenler ise okul bahçesinde gözyasi döktü

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida 112 acil saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Dört kisi dumandan etkilendi, duman nedeniyle asagi inemeyen müdür yardimcisi pencereden atladi
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek kisa sürede söndürürken, saglik ekipleri ise yangin nedeniyle dumandan etkilenen üç ögrenci ile bir ögretmene olay yerinde ilk müdahaleyi yaptiktan sonra hastaneye kaldirdi. Yogun duman nedeniyle üçüncü kattan asagi inemedigi için pencereden asagi atlayan ve bir agacin üzerine düstügü ögrenilen okul müdür yardimcisi Osman Dogar ise hafif yaralandi.
Büyük panik yasayan bir ögretmen, gözyasi dökerek olay anini anlatti
Olay sonrasi büyük korku ve panik yasayan bazi ögretmenler ise okul bahçesinde gözyasi döktü. Gözyaslarina hakim olamayan kadin ögretmen, yanginin bir anda çiktigini ve okulu dumanlarin kapladigini söyledi.
Daha sonra hizlica ögrencileri disari çikarmaya çalistiklarini söyleyen ögretmen, çok korktuklarini ifade etti.
Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
