Uyusturucu Ve Ruhsatsiz Silahla Yakalanan Sahislardan Biri Tutuklandi

Samsun’un Bafra ilçesinde narkotik ekiplerinin ’dur’ ihtarina uymayip kaçan 3 sahis bugün Bafra Adliyesine sevk edildi. Zanlilardan 1’ i tutuklandi, 2’si adli kontrol sartiyla serbest kaldi.

Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Sube Müdürlügü ve Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri tarafindan yapilan istihbari çalismalar sonucunda sabaha karsi takibe alinan M.C. idaresindeki 34 BE 0158 plakali hafif ticari araç Samsun-Sinop karayolunda ekiplerin ‘dur’ ihtarina uymayarak kaçti. Kaçan araç Kelikler mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak sulama kanalina uçtu. Araçta bulunan ve yaralanan sürücü M.C., N.C.Ç. ve A.S. ekiplerce araçtan çikartilarak ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldirildi.

Hafif yaralanan 3 kisi tedavilerinin ardindan Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligine getirildi.

Kaza yapan araç çekici ile Asayis Büro Amirligine getirilerek savcilik izninin ardindan araçta narkotik köpegi ile arama yapildi. Yapilan arama 167 gram metamfetamin, 9 gram bonzai, 1 adet ruhsatsiz silah ve silaha ait 6 adet mermi ele geçirildi.

Gözaltina alinan M.C., N.C. ve A.S. islemlerinin ardindan bugün Bafra Adliyesine sevk edildi. M.C. tutuklanarak Bafra T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi, N.C.Ç. ve A.S. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA