(Özel) Kafeteryada Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Park Yeri Yüzünden Kursun Yagdirdi

Sariyer’de bir sahis, park yeri yüzünden tartistigi gence kafeteryada kursun yagdirdi. Yaralanan genç hastaneye kaldirilirken, süpheli de polis ekipleri tarafindan yakalandi. Müsterilerin dehseti yasadigi o anlar ise kameralara yansidi.

(Özel) Kafeteryada Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Park Yeri Yüzünden Kursun Yagdirdi
Olay, dün saat 12.30 siralarinda Sariyer Ayazaga’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Baris T. (24) ile Sinan Y. (41) park yeri yüzünden tartisti. Tartismanin büyümesinin ardindan evine giren Sinan Y. silahini alarak asagiya indi. Sinan Y., kafeteryada gördügü Baris T.’nin üzerine yürümeye basladi.

Ikili arasinda baslayan tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Kavgada Sinan Y. silahini çekerek Baris T.’nin kafeteryadaki müsterilerin gözü önünde kursun yagdirdi. Olayin ardindan kolundan ve bacaklarindan 3 kursunla yaralanan genç, sekerek kafeteryadan çiktiktan sonra yere yigildi. Saldirgan ise hizla olay yerinden kaçti.

Gencin hayati tehlikesi yok

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali Baris T.’yi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Gencin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi. Öte yandan olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, kafeteryanin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi.

Saldirgan babasinin evinde yakalandi

Incelemeler sonucunda polis ekipleri, saldirganin önce eskalini ardindan da kimligini tespit etti. Sahsi evinde bulamayan polis ekipleri bunun üzerine babasinin evini kontrol etti. Sinan Y. burada olayda kullandigi tabancayla birlikte kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Hastanede saglik kontrolünden geçirilen Sinan Y. ifadesi alinmak ve sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan yarali Baris T.’nin ise "kasten yaralama" suçundan emniyette 2 adet kaydi oldugu ortaya çikti.

Müsteriler panikle masanin altina saklandi

Dehset anlari ise kameralara saniye saniye yansidi. Görüntülerde, ikili önce tartisip sonra da kavga ediyor. Sahislar ardindan birbirlerinin üzerine yürüyor. Çikan kavgada silahini çeken sahis gence kursun yagdiriyor. Müsteriler ise korkuyla masanin altina saklaniyor. Yarali genç sekerek olay yerinden ayriliyor. Saldirgan ise kaçarak uzaklasiyor.
Kaynak: İHA