Mardin'de Cinnet Getiren Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir kisi tartistigi eski esini ve kayinvalidesini silah ile öldürdükten sonra ayni silah ile kendini vurarak intihar girisiminde bulundu.

Mardin'de Cinnet Getiren Eski Es Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Agir Yarali


Olay, Merkez Yalim Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, eski esinin yasadigi eve giden Seyfettin D. (29) henüz bilinmeyen bir nedenle Cemile B. (27) ile tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda öfkesine hakim olamayarak cinnet getiren Seyfettin D., eski esi Cemile B. ve kayinvalidesi Kadriye B.’yi (54) silahla vurduktan sonra ayni silahla kendisine sikarak intihar girisiminde bulundu. Apartman sakinleri silah seslerini duymasi üzerine durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Olayin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Cemile B. ve Kadriye B.’nin hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yaralanan Seyfettin D. ise ambulansla Mardin Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Savcinin olay yeri incelemesinin ardindan anne ve kizinin cansiz bedenleri morga kaldirilirken olay ile ilgili genis kapsamli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA