Yanginda Mahsur Kalan Engelli Vatandasi Itfaiye Ekipleri Kurtardi

AYDIN – Aydin’in Efeler ilçesinde bir evde çikan yanginda alevlerin arasinda mahsur kalan engelli vatandasi itfaiye ekipleri kurtardi. Yangini süpheli bulan güvenlik güçleri olayla ilgili sorusturma baslatti.

Yanginda Mahsur Kalan Engelli Vatandasi Itfaiye Ekipleri Kurtardi
Olay, Efeler ilçesi Veysipasa-Köprülü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1620 Sokak’taki bir apartmanin zemin katinda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Bir anda evden dumanlarin ve bagirma seslerinin yayilmasi üzerine çevre sakinleri durumu 112 ekiplerine bildirerek yardim istedi. Bölgeye gelen Aydin Büyüksehir Belediyesine bagli itfaiye ekipleri bir yandan yangina müdahale ederken diger yandan da yanan evde mahsur kalan ve yürüme engeli olan K.Y. isimli sahsi kurtardi.

Yanginin evde bulunan çekyatin yanmasi sonucu basladigini belirleyen ekipler, süpheli bulduklari yanginla ilgili sorusturma baslatti. Bu arada evin hanimi ise evin yanisini çaresiz bir sekilde ikamet ettigi binanin karsisindaki kaldirimda battaniyeye bürünerek izledi.

Söndürme ve sogutma çalismasinin tamamlanmasinin ardindan polis ekipleri yanginla ilgili sorusturma baslatirken, tamamen yanan ev kullanilamaz hale geldi.
Kaynak: İHA