Ümraniye'de Hatali Park Kazasi Açiklamasi Otomobil Kamyonetin Altina Girdi

Ümraniye’de bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol üzerinde hatali park halinde bulunan kamyonetin altina girdi. Kaza sonrasi araç içerisinde sikisan vatandas itfaiye ekiplerinin uzun süren çabalari sonrasi sikistigi yerden çikarildi. Kazada yaralanan 2 kisi hastaneye kaldirildi.

Ümraniye'de Hatali Park Kazasi Açiklamasi Otomobil Kamyonetin Altina Girdi


Kaza, Ümraniye Turgut Özal Bulvari üzerinde 12.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 TG 4046 plakali Fiat marka araç sürücüsü cadde üzerinde seyir halinde oldugu sirada direksiyon hakimiyetini kaybederek yol üzerinde hatali park halinde bulunan 34 TK 7313 plakali Ford marka kamyonetin altina girdi. Çarpmanin etkisiyle otomobil içerisinde bulunan 3 kisiden 1’i araç içerisinde sikisti.

Ihbar üzerine adrese polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazaya iliskin çalisma baslatirken, itfaiye ekipleriyse araç içerisinde sikisan vatandasi çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan 2 kisi hastaneye kaldirildi.

“Önlem alinmasini istedik”

Kaza esnasinda olay yerinde bulunan vatandaslardan Ali Kale, “Kamyonet burada mal yüklemek için park etmisti. Diger arkadas da kamyonete çarpiyor arkadan. Araç içerisinde bulunan 1 kisi agir yaralandi. Digerlerinde ise hafif siyriklar vardi. Çok ciddi bir kaza meydana geldi. Burada sürekli kaza oluyor. Yine de bir türlü önlem alinmiyor. Genelde bu tarz yagisli havalarda sürekli kaza meydana geliyor. Bunun da önlemlerin alinmasini istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA