TESK'in Finansal Okuryazarlik Egitiminde 5. Grup Egitimleri 19 Aralik'ta Yapilacak

TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken: 'Kendini gelistirmek, finansal anlamda ufkunu genisleterek yeni bilgiler ögrenmek isteyen esnaf ve sanatkarimiz web site üzerinden kayit olusturarak 1 gün süren bu egitimi kaçirmamali'.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) Genel Baskani Bendevi Palandöken, ücretsiz ve uluslararasi katilim belgeli finansal okuryazarlik egitiminde 5. grup egitimlerinin 19 Aralik'ta yapilacagini bildirdi.

Palandöken, yaptigi yazili açiklamada, TESK, DMW Egitim ve Danismanlik Hizmetleri AS ve Istanbul Arel Üniversitesi is birligiyle çevrim içi verilen finansal okuryazarlik egitiminin devam ettigini belirtti.

Egitimde, esnafin kendini gelistirerek küresel ekonomiye dair bilgiler elde ettigini bildiren Palandöken, "Ücretsiz ve uluslararasi katilim belgeli finansal okuryazarlik egitimlerinde ilk 4 grubun egitimleri tamamlandi ve 5. grup egitimleri 19 Aralik'ta 09.30 ile 17.30 saatlerinde yapilacak." ifadesini kullandi.

Palandöken, kendini, islerini ve bakis açisini ekonomik anlamda gelistirmek isteyen esnafin egitim firsatini kaçirmamasi gerektigini vurgulayarak sunlari kaydetti:

"Her ay gerçeklestirilen bu egitimleri tüm teskilatimiza genelgeyle de duyuruyoruz. Fakat bu egitici ve bilgilendirici egitimden henüz faydalanmayan esnaf ve sanatkarimiz mevcut. Kendini gelistirmek, finansal anlamda ufkunu genisleterek yeni bilgiler ögrenmek isteyen esnaf ve sanatkarimiz web site üzerinden kayit olusturarak 1 gün süren bu egitimi kaçirmamali. Çesitli konular içeren ve interaktif olarak devam eden bu egitimlerde esnafimiz is yerini gelistirmede, para yönetimini ögrenmede, farkli bakis açisi kazanarak islerini büyütmede önemli kazanimlar elde ediyor."
Kaynak: AA