Sarkici Gülçin Ergül'ün Balikesir'de Hastanedeki Tedavisi Sürüyor

Anne Aysel Ergül: 'Su an Gülçin müsahade altinda insallah doktorumuz izin verirse taburcu olacagiz' Baba Ali Riza Ergül: 'Kizimiz iyiye gidiyor ama ona sevinemiyoruz, biz Erdal'a çok üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin'

Izmir-Istanbul otoyolunun Susurluk mevkisinde geçirdigi trafik kazasinin ardindan hastaneye kaldirilan sarkici Gülçin Ergül'ün tedavisi devam ediyor.

Balikesir Atatürk Sehir Hastanesi'nde tedavisi süren Ergül'ün saglik durumunun iyi oldugu, yapilan kontrollerinde sadece parmaklarinda kirik oldugu tespit edildi.

Psikiyatri doktorlari tarafindan da muayene edilen Ergül'ün taburcu edilecegi ögrenildi.

Gülçin Ergül'ün annesi Aysel Ergül, gazetecilere, çok zor bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Çok üzgün olduklarini ifade eden Ergül, söyle konustu:

"Hepimizin basi sag olsun. Gerçekten çok üzgünüz, söyleyecek söz bulamiyorum. Su an Gülçin müsahede altinda, insallah doktorumuz izin verirse taburcu olacagiz. Iyiye gidiyor, parmaklarinda ufak kiriklari var. Hala kontrol altinda, iç kanama olabilir korkusu var. Dolayisiyla doktorumuzun kontrolünde psikolojik olarak haliyle kötü durumda. Konusmak çok zor, bütün sevenlerimize tesekkür ediyorum. Çok zor bir durum, basimiz sag olsun. Doktorumuz izin verirse bugün tedavi için Istanbul'a gidecegiz. Kazayi Istanbul'a bir programa gitmek için yola çiktiklarinda yaptilar. Tam olarak nasil oldugunu bilemiyoruz. Keske bu bir rüya olsaydi."

Babasi Ali Riza Ergül de söylenecek çok fazla bir seylerinin olmadigini dile getirdi.

Erdal Seyda Lafçi'nin vefatindan dolayi çok üzgün olduklarini belirten Baba Ergül, "Erdal'imiz vefat etti, dünya iyisi bir insandi. Çok fazla bir sey söyleyemiyorum, tesekkür ediyorum. Kizimiz iyiye gidiyor ama ona sevinemiyoruz, biz Erdal'a çok üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin, yapacak bir sey yok." ifadelerini kullandi.

Is insani Erdal Seyda Lafçi idaresindeki 34 SD 7339 plakali otomobil, Izmir-Istanbul otoyolu Susurluk mevkisinde ayni yönde giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR 100 plakali tirin dorsesine çarpmisti. Kazada Lafçi olay yerinde hayatini kaybetmis, yaralanan bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden sarkici Gülçin Ergül de Balikesir Atatürk Sehir Hastanesi'ne kaldirilmisti.
Kaynak: AA