Otomobile Kursun Yagdiran Sahis Serbest Kaldi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde seyir halinde olan otomobile pompali tüfekle kursun yagdiran sahis, yakalanarak adliyeye sevk edildi. Adliyedeki islemlerinin ardindan adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Otomobile Kursun Yagdiran Sahis Serbest Kaldi
Olay, Kocaeli’nin Izmit ilçesine bagli Gültepe Mahallesi’nde sabaha karsi meydana geldi. Iddiaya göre, U.U., Fatih Mahallesi’ndeki evinde aile bireyleri ile tartistiktan sonra 41 ABK 172 plakali Hyundai marka otomobiline binerek evinden ayrildi. Gültepe Mahallesi’nde otomobiliyle seyir halinde olan U.U., bir baska aracin kendisini takip ettigini ve durdurmaya çalistigini fark etti. Bu sirada U.U.’nun otomobili, onu takip eden R.B. tarafindan kursunlandi. Saldirida U.U.’nun otomobiline yaklasik 30’a yakin saçma isabet etti. Neye ugradigini sasiran U.U., bir süre daha ilerledikten sonra otomobilini yolun sagina çekerek durdurdu. Ihbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaçan R.B.’nin yakalanmasi için çalisma baslatti. Yapilan çalismalar neticesinde R.B. olayda kullandigi pompali tüfekle yakalanarak emniyete getirildi.

Emniyette ifadeleri alinan R.B. ve saldiriya ugrayan U.U. Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyedeki ifadelerinin ardindan iki sahis da adli kontrol sarti ile serbest birakildi.
Kaynak: İHA