Otomobil Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Karabük’te yagmur nedeniyle kayganlasan yolda bir otomobil tir ile çarpisti. 2 kisinin yaralandigi kazada otomobilde sikisan sürücü, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafindan kurtarildi.

Otomobil Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük - Bartin karayolu Ahmet Usta mevkiinde meydana geldi. Bartin istikametine seyreden Seddar K. (57) idaresindeki 06 BAG 41 plakali otomobil, yagmur nedeniyle kayganlasan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karsi istikametten gelen Nurettin O. idaresindeki 78 BL 599 plakali kütük yüklü tir ile kafa kafaya çarpisti. Ihbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, Jandarma, Polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Otomobilde sikisan sürücü, AFAD ve Safranbolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu kurtarildi. Kazada yaralanan sürücü Seddar K. ile yaninda bulunan Nidai E. (47) Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafige kapanan yol araçlarin kaldirilmasi ile yol yeniden ulasima açilirken, tir sürücüsü ise ifadesi alinmak üzere karakola getirildi.

Kaynak: İHA