LG, CES 2022'De Lifestyle TV Serisini Tanitacak

LG'nin Lifestyle TV'leri, yeni nesil izleme aliskanliklarina yönelik olarak sundugu farklilastirilmis tasarim ve özellikleriyle, günümüzün ev merkezli yasam tarzi için 'ideal' birer seçenek olusturuyor.

LG Electronics (LG), CES 2022'de, günümüzün ev merkezli yasam biçimi için tasarlanan ve gelistirilen orijinal Lifestyle TV serisini tanitacak.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, LG'nin Lifestyle TV'leri, yeni nesil izleme aliskanliklarina yönelik olarak sundugu farklilastirilmis tasarim ve özellikleriyle günümüzün ev merkezli yasam tarzi için "ideal" birer seçenek olusturuyor.

Çok yönlü, sikligiyla her mekana uyumlu ve daha kullanisli LG'nin LifeStyle TV'leri, bir evi ofise, spor salonuna, galeriye, atölyeye veya eglence merkezine dönüstürmeye yardimci olurken, ayni zamanda dekorasyona zarafet kazandirarak günlük yasami daha keyifli hale getiriyor.

Geleneksel ekran tasarimindan kaçinarak yeni kullanici deneyimleri sunmak üzere tasarlanan LG Objet TV (model 65Art90) ve LG StanbyME (model 27Art10) modelleri bu çigir açan seriyi öne çikariyor. Ürünler, esi görülmemis form faktörleri ve islevsellikleri ile çalisma, ögrenme, eglence ve dinlenmenin günlük yasamin bir parçasi oldugu çagin çok islevli evleri için çözümler ortaya koyuyor.

Bir tuvali andiran LG Objet TV, minimalist tarzi ve nötr renklerin zarif kullanimiyla her odaya uyum sagliyor ve her türlü iç mekana siklik katiyor. LG Objet TV'nin kumas kapli kapagi, ürünle birlikte verilen LG uzaktan kumandaya tek bir dokunusla kaldirilip indirilerek kullanicilarin farkli ihtiyaçlarina uyum sagliyor. Maksimum görüntüleme deneyimi saglamak amaciyla kapak tamamen açilip ekran ortaya çikarilabildigi gibi, seçilmis yasam tarzi islevlerini görmek için kapak kismen kapali birakilabiliyor.

LG Objet TV'nin 65 inç OLED evo paneli ve gelismis islemcisi, tam görünüm modunda, her türden içerigi canli, dogru renk ifadesi ve olaganüstü kontrastla hayata geçiren çarpici bir izleme deneyimi sunuyor. TV, üstün görüntü kalitesinin yani sira, izleyiciyi tamamen içine çekmek için sinema salonuna benzer bir ses sunan 80W, 4.2 kanalli bir ses sistemine de sahip. TV, çizgi görünümüne ayarlandiginda ise tarih ve saati gösterirken, müzik ayarinda uygun bir ses çalara dönüsüyor ya da galeri modunda ayarlandiginda uzay ve doga temali görüntüler koleksiyonu sunuyor.

LG Objet TV'yi su anda piyasadaki diger tüm TV'lerden ayiran özellik degistirilebilir kumas kilifi olurken, kumas kilifi, Danimarkali tekstil yenilikçisi Kvadrat'in ürünü. Mevcut 3 renk (Kvadrat beji, Kvadrat kizili, Kvadrat yesili) genis bir renk paletine ve farkli tasarimlara uyum saglama yetenekleri nedeniyle özenle seçildi.

Ince ancak saglam olan Objet TV, tipki modern bir galeride sanat eserinin sergilenmesi gibi, 5 dereceye kadar hafif bir açiyla duvara yerlestirilmek üzere tasarlandi. TV'nin kablolu çerçeve sistemi, kablo set üstü kutusu veya oyun konsolu gibi harici cihazlari baglamayi kolaylastirirken, temiz, çagdas çizgilerini koruyor. TV, kullanicilarin yasam alaniyla maksimum entegrasyon için duvarla ayni hizada bile kurulabiliyor.

LG'nin yeni Lifestyle TV serisindeki bir diger yenilik olan LG StanbyME, çagin TV izleme aliskanliklari için ideal bir arkadas olma özelligi gösteriyor. Bu eglence merkezi, sarj edilmeden 3 saatlik görüntülemeye izin veriyor. LG StandbyME, gizli tekerlekleri olan hareketli bir standa takili yerlesik pili olan kablosuz TV ekrani olarak da tanimlanabiliyor. LG StanbyME, en üst düzeyde izleme özgürlügü için odadan odaya kolayca tasinabiliyor. 27 inçlik ekrani yalnizca filmler, TV sovlari ve video içerigi akisi için degil, ayni zamanda kullanicilarin aile ve is arkadaslariyla video konferans yapmak ve çevrim içi dersleri izlemek için de ideal boyutta.

LG StanbyME, ergonomik tasarimi ile kullanim kolayligi ve izleme konforu sunuyor. Hem yatay hem de dikey yöndeyken ekran döndürülebiliyor ve egilebiliyor. Yükseklik, izleyicinin kullanim senaryosuna göre konumu özellestirmesine olanak taniyarak yatakta yatarken, mutfakta yemek pisirirken veya oturma odasindaki kanepede uzanirken optimum konfor saglayacak sekilde ayarlanabiliyor. En yeni Android ve iOS akilli telefonlar ve NFC ile sorunsuz çalisan "Mobil Ekran Yansitma" sayesinde LG StanbyME'ye içerik akisi çok kolay hale geliyor. Çikarilabilir yuva, görüntülü aramalar, çevrim içi dersler ve akisli içerik için hizli ve güvenli bir çözüm olusturmak için izleyicinin telefonunu LG StanbyME'nin üzerine yerlestirmesine olanak taniyor. Kullanicilar, ayrica kablolu (USB, HDMI) veya kablosuz baglanti yoluyla dizüstü bilgisayarlarini veya PC'lerini StanbyME'ye baglayabiliyor.

Uzaktan, dokunma ve hareket tanima gibi sezgisel kontrol seçenekleri, LG StanbyME'ye daha da fazla kullanilabilirlik sagliyor. Bu ürün için özel olarak tasarlanmis kullanici arayüzü, izleyicinin kisisel izleme deneyimine göre uyarlanmasiyla herhangi bir TV kullanici arayüzünden farklilasiyor. LG StanbyME de tipki Objet TV gibi çok çesitli dekorlari tamamlayan sade, modern bir tasarima sahip. Dokusal bir kumasla kaplanmis ve özel pure bej rengiyle kaplanmis bir arka kapagi bulunan TV, her alana sicak ve dogal bir his veriyor.

LG StanbyME, TV olarak kullanilmadiginda güzel sanat eserleri, fotograflar veya saatli bir takvim görüntüleyerek ortamin ayarlanmasina yardimci oluyor.

4 Ocak 2022'de Türkiye saatiyle 19.00'da www.LG.com/CES2022 adresi ziyaret edilerek LG'nin Lifestyle TV'leri CES 2022'de izlenebilecek.
Kaynak: AA