Alapli'da Pazaryeri Yolu Asfaltlandi

Alapli Belediyesi tarafindan pazaryeri yolu, Hükümet Konagi karsisi ve Yeni Mahalle yolunda baslatilan altyapi ve sicak asfalt çalismalari tamamlandi.

Alapli'da Pazaryeri Yolu Asfaltlandi
Alapli Belediyesi tarafindan, pazaryeri yolu, Hükümet Konagi ve Yeni Mahalle yolunda altyapi çalismalarini ardindan geçtigimiz günlerde baslanan sicak asfalt çalismalari tamamlanarak ulasimi açildi.

Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Ilçe merkezi ve mahallerde asfalt çalismalarini tamamlandigini belirterek, “Ertugrul Gazi Caddesinde baslayarak Kapali Pazaryeri yolu ile birlikte tamamladigimiz altyapi çalismalarinin ardindan asfalt çalismalarina geçtigimiz günlerde baslamistik. Sanayi Girisinden, Fatih Köprüsü kavsak ile Kapali Pazaryerine kadar olan yaklasik 1,5 kilometre yolu sicak asfalt sererek ulasima açtik. Ayrica yine, Hükümet Konagi karsisinda asfalt çalismasi yaptik. Yine çok önemli bir yol olan Yeni Mahalle yolunda da sicak asfalt çalismasini tamamladik. Yollarimiz asfalt çalismasini ardindan daha konforlu hale geldi. Çalismalarimiz bununla sinirli olmayacak. Mahalle aralarinda altyapi ve beton yol ve parke döseme çalismalarimiz tüm hiziyla devam edecek.” dedi.

Kaynak: İHA