Restoranda Yere Düsen Telefonu Cebine Koyup Kaçti

Beylikdüzü’nde restoranda yemek yiyen bir sahis, yan masadaki gencin düsürdügü cep telefonunu alarak kaçti. Yasanan hirsizlik ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Restoranda Yere Düsen Telefonu Cebine Koyup Kaçti
Olay, dün saat 15.00 siralarinda Beylikdüzü’nde bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kubilay Mücahit Degerli, arkadasiyla birlikte restoran giderek yemek yedi. Hesabi ödemek için masadan kalkan Degerli, bu sirada farkinda olmadan telefonunu yere düsürdü. Yere düsen telefon yan masada oturanlarin altina dogru kaydi. Bu sirada masada oturan bir sahis, yere egilerek aldigi telefonu cebine atti. Zanli, hiçbir sey olmamis gibi hesabini ödeyerek restorandan ayrildi.

Aracina gidince telefonun olmadigini fark eden Degerli, restoran geri döndü. Görevliler ile birlikte güvenlik kameralarini izleyen genç, telefonun çalindigini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden eskalini tespit ettikleri zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

“Sarjim olmasina ragmen telefonum çalmayinca polise sikayet ettik”

Telefonu çalinan Kubilay Mücahit Degerli "Bu gün bankaya gidip para çektik ve yemek için bu restorana geldik. Hesabi ödeyip arabaya geldim. Arabada telefonumun olmadigini fark ettim. Restoran tekrar giderek telefonumun orada olup olmadigini sordum. Bana olmadigini söylediler. Arabayi tekrar kontrol ettim olmadigini görünce de, sonrasinda arkadasima beni çaldirmasini söyledim, sarjim olmasina ragmen telefon kapali olunca polise gidip sikayetçi olduk. En kisa sürede magduriyetimin giderilmesini ümit ediyorum” dedi.

Hirsizlik ani kameraya yansidi

Beylikdüzü’nde bir restoranda yasanan hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahsin arkadasiyla oturdugu sirada hesabi ödemek için ayaga kalktigi ve yan masada oturan sahsin yerden telefonu alarak cebine koydugu görülüyor.
Kaynak: İHA