BOED Genel Baskani Özlemis Engellilerle Izmir Bulusmasi'nda Balikesir'i Temsil Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Izmir ziyaretinde gerçeklestirdigi “Engelleri Beraber Astik-Izmir Bulusmasi’nda, Balikesirli engellileri Birlik Ortopedik Engelliler Dernegi (BOED) Genel Baskani Güler Çapraz Özlemis temsil etti.

BOED Genel Baskani Özlemis Engellilerle Izmir Bulusmasi'nda Balikesir'i Temsil Etti
Menemen’de tarihi Tashan Çarsisi’nda gerçeklesen bulusmada; sporda, sanatta, egitimde, is hayatinda basari hikâyesi yazmis engellilerle bir araya gelen Cumhurbaskani Erdogan’i Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve AK Partili milletvekilleri de yalniz birakmadi.

Engelli vatandaslarin daha yasanir hayat standartlarina erisebilmeleri için herkesin sorumluluk almasi gerektigini ifade eden Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, devletin de bu konuda birçok yeni girisimlerde bulunacaginin müjdesini verdi.

Samimi bir atmosferde gerçeklesen bulusmanin ardindan Cumhurbaskani Erdogan kendi yazdigi “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli kitabini imzalayarak BOED Genel Baskani Güler Özlemis’e takdim etti.

Genel Baskan Özlemis de, BOED üyesi engellileri yaptiklari Ömer Halis Özdemir temali ahsap tabloyu Cumhurbaskani Erdogan’a hediye etti.

Organizasyonun ardindan Ayvalik’a döndügünde gazetecilerin sorularini yanitlayan Özlemis, Engelleri Birlikte Asalim Projesi kapsaminda gerçeklesen Izmir Bulusmasi’nda Cumhurbaskani Erdogan ile Balikesirli engellileri temsilen bir araya gelmis olmaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Bizler de bu güzel oturumu gerçeklestirerek samimi bir sekilde engelli vatandaslarimizin yaninda olduklarini bir kez daha gösteren basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ‘a ve devletimizin tüm yetkili birimlerine tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA