15 Temmuz Hakkaniyet Ocaklari Ile 15 Temmuz Türk Dünyasi Derneklerinden Türkkan'a Tepki

15 Temmuz Hakkaniyet Ocaklari Dernegi ile 15 Temmuz Türk Dünyasi Dernegi yaptiklari ortak yazili açiklamada sehit agabeyine küfür eden Iyi Partili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi.

15 Temmuz Hakkaniyet Ocaklari Dernegi ile 15 Temmuz Türk Dünyasi Dernegi sehit agabeyine küfür eden Lütfü Türkkan için yaptiklari ortak yazili açiklamada, “Bu ülkenin bir sehitler, gaziler yurdu oldugunu sanli tarihimiz bize an be an haykirmaktadir. ‘Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir. Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir’ Anadolu’nun her bir tarafi milli sairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dedigi gibi ‘sühedâ fiskiracak topragi siksan suheda’ iken karsimizda bulunan Iyi Partinin mensubu Lütfü Türkkan’in, Bingölde PKK saldirisinda kardesini sehit veren Tahir Gümren’in bacisina sinkafli küfür etmesi infiale yol açmistir. Defalarca yaptigi terbiyesizliklerle ve hakaretlerle milletin gündemini kirleten bu sahis; kâh evinde transseksüel oynatarak kâh sehit kaymakamimiz Muhammed Fatih Safitürk’ün babasina Gazi Mecliste hakaret ederek ve en sonunda da sehit bacisina sinkafli küfür ederek serefsizligini ispat etmistir. Bu vekilin 40 yildir PKK saldirisiyla cedellesen Dogu illerimizden Bingöl’de yaptigi bu serefsizlik kolayca geçistirilecek bir hadise degildir. Tahir Gümren’in sahsinda Kürt kardeslerimize de yapilan bu hakareti; birlikteligimize, ortak vatanimiza vurulmak istenen bir darbe girisimi olarak lanetliyoruz. Malum sahsin olaydan sonra yaptigi açiklamada; utanmazca olayin provokasyon oldugu iftirasini atmasina eslik edercesine Koray Aydin’in da Sehit ailelerine talimat verildigi iddiasiyla valilerimize çamur atmasi, sorunun daha yaygin oldugunu göstermektedir” ifadelerine yer verdi.

Açiklamanin devami söyle:

“Olayin üzerinden dört gün geçmesine ragmen seslerini hâlâ çikarmayan Millet ittifaki gerçekte kimin ittifakidir? Milliyetci oldugunu söyleyen Iyi partinin vekili olan Lütfü Türkkan gerçekte kimin nesidir? PKK’nin hevalleriyle kahvalti yapmaya gidenler, sehit yakinlarina küfrü mü layik görmekteler? KHK’li FETÖ artiklarini islerine geri döndüreceklerini söyleyenlerle ortaklik içine girenler hangi milliyetçilikten bahsetmektedir? Milletin bacisi oldugunu söyleyenler gerçekte kimin bacisidir? Iyi Partinin Genel Baskani ve ayni zamanda herkesin bacisi oldugunu söyleyen Meral Aksener, her türlü edepsizligi ve küfrü meslek haline getiren bu sahsi sadece Iyi Parti Meclis Grup Baskanvekilliginden alarak kimseyi savusturamaz ve böyle bir özrü de kimseye kabul ettiremez. Baciya küfür eden bu sahis ayni zamanda kendi genel baskani Meral Aksener’e de küfür etmistir. Bu küfür sadece Iyi partiye ve onun genel baskanina degil Türk milletine ve Gazi Meclise de yapilmistir.15 Temmuz sanli direnisimizin bayragini yere düsürmeyen Gazi Meclisimizin çatisi altinda böyle vekillere yer yoktur.

Biz sehit yakinlari ve Gaziler bu sahsin Iyi Partiden ihracini, vekilliginin de Gazi Meclis tarafindan düsürülmesini istiyoruz. Bu sahis Iyi Partiden ve Gazi Meclisten kovulmalidir.

Yüce Türk milletine yapilacak her türlü hakareti misliyle iade ettigimizi buradan tüm dünyaya haykiriyoruz. Ya devlet basa ya kuzgun lese”
Kaynak: İHA