Ortaokul Ögrencileri Lösemiye Dikkat Çekti

Sivas’ta 2-8 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasi dolayisiyla Il Milli Egitim Müdürlügü, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü ve Lösemili Çocuklar Vakfi (LÖSEV) is birliginde farkindalik etkinligi düzenlendi.

Ortaokul Ögrencileri Lösemiye Dikkat Çekti
Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde gerçeklestirilen etkinlige Sivas Valisi Salih Ayhan, Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Harun Tan, LÖSEV üyeleri, ögrenci, ögretmen ve vatandaslar katildi.

Programda Behrampasa Ortaokulu ögrencileri günün anlam ve önemini belirten konusmalar yapti. Daha sonra Lösemili Çocuklar Haftasi dolayisiyla okul bünyesinde gerçeklestirilen yarismada dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edildi. Ögrencilere ödüllerini Vali Ayhan takdim etti. Ayhan, etkinlik kapsaminda olusturulan stantlari da ziyaret ederek LÖSEV üyeleri, ögrenci ve ailelerle sohbet etti.

Düzenlenen etkinlik için tesekkürlerini ileten Ayhan; "LÖSEV olarak yaptiginiz güzel çalismalarla sagladiginiz her türlü destekle onlarin yükünü hafifletiyorsunuz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA