Trabzon'da Siddetli Firtina Nedeniyle Bir Hastane Ile Bazi Evlerin Çatisi Uçtu

KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesinin acil servis binasinin metal çati kaplamasinin bir bölümünün uçmasi sonucu 3 araç zarar gördü Ortahisar, Arsin ve Yomra ilçelerinde agaçlar devrildi, elektrik tellerinin kopmasi nedeniyle enerji kesintileri yasandi.

Trabzon'da etkili olan siddetli lodos nedeniyle bir hastane ile bazi evlerin çatisi uçtu, agaçlar devrildi, elektrik telleri koptu.

Kentte aksam saatlerinde etkili olan firtina yasami olumsuz etkiliyor.

Siddetli rüzgar nedeniyle Ortahisar, Arsin ve Yomra ilçelerinde agaçlar devrildi.

Bazi bölgelerde firtina nedeniyle elektrik tellerinin kopmasi sonucu enerji kesintileri yasandi.

Ortahisar ilçesindeki Kalkinma Mahallesi'nde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tip Fakültesi Farabi Hastanesinin acil servis binasinin metal çati kaplamasinin bir bölümü uçtu. Çatidan düsen parçalar, bahçedeki 3 araca zarar verdi.

Firtina dolayisiyla Kalkinma Mahallesi ve Fatih Mahallesi'nde iki evin de çatisi uçtu. Evlerin önündeki sokakta park halinde bulunan 4 araç, çatidan düsen parçalar nedeniyle zarar gördü, bir elektrik direginin de telleri koptu.

Itfaiye ekipleri çatilarin uçtugu bölgelere sevk edilirken vatandaslar siddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yasadi. Polis tarafindan trafige kapatilan sokaklarda Büyüksehir Belediyesi ekiplerince temizlik çalismasi baslatildi.
Kaynak: AA