Eskisehir Hüseyin Erçelebi Anadolu Lisesinde Çevre Projesi Bilgilendirme Faaliyeti

Eskisehir'in Odunpazari ilçesindeki Hüseyin Erçelebi Anadolu Lisesi tarafindan yürütülen "Daha iyi bir gelecek için iklimimizi kurtaralim" projesi kapsaminda ögrenciler bilgilendirildi.

Okul müdürü Seyhan Dalkiliç, yaptigi yazili açiklamada, Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan degerli görülerek hibelendirilen Let's Save Our Climate For A Bright Future (Daha iyi bir gelecek için iklimimizi kurtaralim) ögretmen egitimi projesinin etki alanini yayginlastirma çalismalari kapsaminda okulun ögrencilerine yönelik bilgilendirme toplantilari düzenlendigini duyurdu.

Toplantilar kapsaminda ögrencilerin iklim degisikligi hakkinda farkindaliklarini artirmaya ve dünyanin karsi karsiya oldugu sorunlara iliskin çevreci bir bakis açisi gelistirmelerine yönelik çalismalar gerçeklestirildigini ifade eden Dalkiliç, su bilgileri paylasti:

"Ögrenciler, gerek iklim degisikligini tetikleyen faktörler ve bu noktada bireysel sorumluluklar gerekse iklim degisikligi ile mücadeleye dönük rol alabilecekleri uygulamalar ve platformlar hakkinda bilgilendirilmislerdir. Ayrica, Odunpazari Sehit Fazil Yildirim Anadolu Lisesi ögrencilerine de ayni amaçla iklim degisikligi ile mücadele semineri verilmistir."

Kaynak: AA