Yüksekova Polisinden Voleybol Ve Satranç Turnuvasi

Hakkari’nin Yüksekova Ilçe Emniyet Müdürlügü, ‘Büyük kalplere minik dokunuslar’ projesi kapsaminda voleybol ve satranç turnuvasi düzenledi.

Yüksekova Polisinden Voleybol Ve Satranç Turnuvasi
Yüksekova Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi tarafindan yürütülen ’Büyük kalplere minik dokunuslar’ projesi kapsaminda, liselerarasi voleybol ve ilkokul ögrencileri arasi satranç turnuvasi düzenlendi.

Milli Egitim Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Merkezi ortakliginda düzenlenen liselerarasi voleybol turnuvasinda 240, ilkokullararasi satranç turnuvasinda ise 100 ögrenci yer aldi. Turnuvanin sonunda Ismet Alkan Anadolu Lisesi kiz ve erkek takimi voleybol turnuvasinda sampiyon olurken, satranç turnuvasinda ise Yeni Mahalle Ilkokul 3. sinif ögrencisi Mert Arslan birinci, Vali Erdogan Gürbüz ilkokul 4. Sinif ögrencisi Muhammet Yasir Arici ise ikincilik elde etti.

Protokol tarafindan ögrencilere ödül vermesi ve toplu fotograf çekimi ile sona eren programa Yüksekova Kaymakami ve Belediye Baskanvekili Resul Özdemir, Ilçe Emniyet Müdürü Murat Günes, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Atael, kurum müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA