Külahima Anlat Filminin Oyunculari Tanitildi

Kahramanmaras’in dünyaca ünlü dondurmasinin tanitilacagi ’Külahima Anlat’ filminin oyunculari düzenlenen programla tanitildi.

Külahima Anlat Filminin Oyunculari Tanitildi
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programin sunuculugunu filmin yapimcisi Cüneyt Sentürk yapti. Filmle ilgi kisa tanitim videosunun ardindan, oyunculardan olusan yaklasik 30 kisilik kadro katilimcilara tanitildi.

Yapimciligini Cüneyt Sentürk’ün yapimciligini üstlendigi filmde filmde Tugba Özay, Okan Karacan, Naci Tasdögen, Hüseyin Nacar gibi oyuncular yer alacak.

Filmin yapimcisi Cüneyt Sentürk, “Heyecanliyiz, mutluyuz ve stresliyiz ama bunlarin hepsi tatli durumlar. Ben babaannemden dolayi ecdadimda bir Maras kökeni var. Bu maceraya basladigimda benim hayat arkadasim kalemi ve yüregi de çok güzel bir insan, senaryoyu yazan esim Banu Sentürk’e tesekkür ederim. Filmimizin konusu uluslararasi arenaya tasiyan bir dondurmaci ailesinin hikayesi. Herkesin çok sevecegini umuyorum” dedi.

Filmin Nisan ayinda vizyona girmesi planlanirken, toplanti oyuncularin kisa konusmalarinin ardindan kesilen pasta ile son buldu.
Kaynak: İHA