AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus Açiklamasi 'Kimse Bir Darbe Tesebbüsünü Aklindan Dahi Geçiremez'

AK Parti Genel Baskanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus, "15 Temmuz’da derslerini aldiktan sonra artik hiçbir kimse hiçbir grup bu ülkede size efendilik taslayamaz. Kimse bir darbe tesebbüsünü aklindan dahi geçiremez." dedi.

AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus Açiklamasi 'Kimse Bir Darbe Tesebbüsünü Aklindan Dahi Geçiremez'


AK Parti Genel Baskanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus, Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak olan "Havza Su Aritma Tesisi Temel Atma Töreni"ne katildi.

Törende konusma yapan AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, “Türkiye kendi basina birakilan bir ülke degil. Türkiye’nin güçlü yürüyüsünü engellemek için içeriden ve disaridan sürekli birileri çelme takmaya çalisiyor” diye konustu.



“Kimse bir darbe tesebbüsünü aklindan dahi geçiremez”

Kurtulmus söyle devam etti:

“Hükümet bagimsiz kararlarini aliyor, Merkez Bankasi da hükümetin o almis oldugu kararlar istikametinde kendi araçsal bagimsizligi ile yoluna devam ediyor. Neyi söylemek istiyorum? Sizin kararinizin üstünde hiçbir grubun talimat veremeyecegi bir Türkiye’ye geldik. Türkiye’de artik IMF’nin sözü geçmiyor. Hep beraber güçlü bir sekilde bu vesayet odaklarinin hepsini bertaraf ettik. 15 Temmuz’da derslerini aldiktan sonra artik hiçbir kimse hiçbir grup bu ülkede size efendilik taslayamaz. Kimse bir darbe tesebbüsünü aklindan dahi geçiremez. En önemli bu 19 yilda bu ikisinin üstüne Türkiye ‘yapabiliriz’ noktasina geldi. Büyük bir özgüven insasi sagladi.”

Kurtulmus, 2023 yilinda Samsun’da içme suyu ulasmamis hiçbir yerin kalmayacagini sözlerine ekledi.

“Bütün oylar Cumhur Ittifaki’na”

Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir ise yaptigi konusmada, “Insanlarimizin duasini almak için çalisiyoruz. Bugüne kadar izin yapmadik. Gerek de görmüyoruz. Haftasi sonu, yaptiklarimizi görerek dinleniyoruz. Samsun’da 946 mahallemiz var. Bir dönemde bütün kirsal alt yapiyi bitirecegiz. El ele vererek bereketli bir döneme hizmet ediyoruz. Milletimiz her seyin en iyisini hak ediyor. Içme suyu sorunlarini çözüyoruz. 700’ün üzerinde makine sahada. Personelimiz hafta sonu da çalisiyor. 2023’ü Samsun’dan görecegiz. Havzali hemsehrilerim burada. Reis’inin yaninda. Bütün oylar Cumhur Ittifaki’na” ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan "Havza Su Aritma Tesisi”nin temeli atildi.
Kaynak: İHA