Çini Sanati Bu Kez SMA Hastasi Bebek Ikra Deniz Için Sergilendi

Aydin’in Söke ilçesine bagli Sarikemer Mahallesinde yasayan SMA hastasi Ikra Deniz bebek için Sökeliler bir araya geldi. ’Çini Sergisi’nde bulusan kurum ve kurulus temsilcileri ile hayirsever is adamlari, sergide açik arttirmayla aldiklari ürünlerle, SMA’li Ikra Deniz’in tedavisine katki sagladi.

Çini Sanati Bu Kez SMA Hastasi Bebek Ikra Deniz Için Sergilendi
Söke Belediyesine ait Tarihi Uzbek Konagi’nda açilan sergide Söke’nin Sarikemer Mahallesinde yasayan Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastasi Ikra Deniz’in tedavisine katki saglayabilmek için açik arttirma yapildi.

Serginin açilisina Söke Kaymakami Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Baskan Vekili Hatice Kurban, Belediye Baskan Yardimcisi Veli Devrim Yerli, Söke Ilçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Söke Ilçe Jandarma Tegmen Hakki Erboga basta olmak üzere Sökeli is insanlari ve STK Temsilcileri katildi.



"97 bin TL toplandi”

Kursiyerler tarafindan yapilan el emegi göz nuru çini eserleri büyük begeni topladi. Sonrasinda satisi yapilan ürünler, Ikra Deniz’in tedavisine katki saglamak üzere aileye teslim edilecek. Üç gün açik kalacagi belirtilen serginin açilisinda yapilan satista 97 bin TL toplandigi ögrenildi.

Anne Emel Pamuk: “Savasmaya devam edecegiz”

Dogustan SMA Tip-1 hastasi olan Ikra Deniz Pamuk’un ABD’de ’zolgensma’ gen tedavisi görebilmesi için 15 aydir mücadeleye devam ettiklerini belirten anne Emel Pamuk, sergi için emegi geçenlere tesekkür etti. Pamuk, “Savasmaya, mücadele etmeye devam edecegiz. Sesimizi duyurma gayreti içindeyiz. Insallah Ikra Deniz yasitlari gibi kosup, oynayabilecek” dedi.

Kaynak: İHA