Sirt Agrisi Için Gittigi Hastanede Baypas Ameliyatiyla Sagligina Kavustu

Zonguldak'in Eregli ilçesinde sirt agrisi sikayetiyle hastaneye basvuran kisi, koroner baypas ameliyatiyla sagligina kavusmanin mutlulugunu yasiyor.

Zonguldak'ta kuyumculuk yapan Yüksel Tosun, sirt agrisi sikayetleri yüzünden özel hastaneye basvurdu.

Yapilan kontrollerde 4 damarinin tikali oldugu belirlenen Tosun, Kalp Merkezi'nde yapilan koroner baypas ameliyatiyla sagligina kavustu.

Hastanenin bashekimi Nevzat Çimenoglu, gazetecilere, Kalp Merkezi'nin 3 yil önce faaliyete geçtigini, özellikle kardiyoloji alaninda aldiklari sonuçlarin çok güzel oldugunu anlatti.

Türkiye'nin dört bir yanindan gelen hastalarinin olduguna isaret eden Çimenoglu, "Bu hem hastanemiz için hem de Zonguldakli olarak bizler için gurur kaynagi oluyor. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da saglik alaninda kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edecegiz." dedi.

- "Saka yapiyorlar diye düsündüm"

Yasadigi sirt agrilari sonrasi basvuru yaptigi hastanede kendisine anjiyo yapildigini anlatan Tosun da sunlari kaydetti:

"Anjiyoda 4 damar tikali diye bilgi verildiginde herhalde saka yapiyorlar diye düsündüm. Doktorumuz Ali Kemal Gür'e inandim ve güvendim. Baypas ameliyati sonrasi sagligima yeniden kavusmanin mutlulugunu yasiyorum. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum."

Ameliyati gerçeklestiren Doç. Dr. Gür de güzel geçen operasyonun ardindan hastanin sagligina kavustugunu söyledi.

500'ncü ameliyat nedeniyle hastane yönetimi tarafindan Yüksel Tosun ile pasta kesildi.

Kaynak: AA