Çati Katindaki Yanginda Mahsur Kalan Yabanci Uyruklu 3 Kisi Canlarini Hiçe Sayarak Asagiya Atladi

Zeytinburnu’nda 4 katli binanin çati katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Dumandan etkilenen yabanci uyruklu 3 kisi panik halinde kendilerini 4. kattan beton zemine birakti. Vatandaslarin battaniye ve çarsaf açmalarina ragmen beton zemine düsen 1’i kadin 3 kisi agir yaralanirken atlama anlari cep telefonu kameralarina yansidi.

Çati Katindaki Yanginda Mahsur Kalan Yabanci Uyruklu 3 Kisi Canlarini Hiçe Sayarak Asagiya Atladi
Yangin, saat 01:45 siralarinda Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 75/12 Sokakta bulunan 4 katli binanin dördüncü katinda çikti. Alevlerin büyümesiyle içerde mahsur kalan yabanci uyruklu 3 kisi panik içinde kendilerini pencerelere kosarken yangini gören vatandaslar ise durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine bildirdi.

Yanginda can pazari yasandi, o anlar cep telefonu kameralarina anbean yansidi

Alev alev yanan dairede mahsur kalan üç kisi pencerelere kosarken mahalle sakinleri ise Battaniye ve çarsaflarla yardima kostu.

Mahsur kalan 1’i kadin 3 kisi yogun duman ve alevlere teslim olan daireden kendilerini beton zemine birakti. Vatandaslar atlayan kisileri tutmak için açtigi çarsaf ve battaniye yetersiz kalirken 3 kisi beton zemine düstü.Binadan atlayan 3 kisi ve dumandan etkilenen bir kisi olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Alevlerden kaçmak için beton zemine atlayan 3 kisinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Itfaiye ekiplerinin yogun çalismasiyla alevler kisa sürede söndürülürken sogutma çalismalari uzun süre devam etti.
Kaynak: İHA