Ögretim Görevlisi Subasi'nin Çektigi Kir Çiçekleri Posta Pulu Oldu

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Tatvan Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Oktay Subasi’nin Türkiye’nin çesitli bölgelerinde çekmis oldugu kir çiçekleri fotograflari PTT tarafindan posta pullari olarak basildi.

Ögretim Görevlisi Subasi'nin Çektigi Kir Çiçekleri Posta Pulu Oldu
Türkiye’nin sayili kelebek fotografçilarindan biri olan ve çektigi fotograflarla bölgenin tanitimina katki sunan Ögretim Görevlisi Oktay Subasi’nin Türkiye’nin çesitli bölgelerinden çekmis oldugu birbirinden renkli kir çiçekleri posta pullari sayesinde milyonlara ulasacak. Ögretim Görevlisi Subasi, PTT’nin 2021 pul koleksiyonlari arasina giren kir çiçekleri pullarindan 36 milyon basim gerçeklestirildigini söyledi.

Çektigi fotograflarla özellikle bölgedeki dogal güzelliklerin tanitilmasini amaçladiklarini belirten Subasi, “Çektigimiz fotograflarin bu gibi projelerde degerlendirilmesi ve milyonlara ulasmasi sevindirici bir durum. Bizim fotograftaki asil amaçlarimizdan birisi de yasadigimiz ilin, bölgenin ve ülkemizin güzelliklerinin herkes tarafindan bilinir olmasidir. Bu amaçla Türkiye’nin çesitli bölgelerinden çekmis oldugum kir çiçekleri de PTT tarafindan posta pulu olarak basildi. Ilk etapta 5 ayri kir çiçegi fotografindan olusan pullardan 36 milyon basildi. Bu gibi projelerde yer almak ve ülkemizin dogal güzelliklerin tanitilmasina katki sunmak mutluluk verici” dedi.

Kaynak: İHA