Husumetlilerin Sokak Çatismasinda 6 Süpheli Serbest Kalirken 1 Firari Her Yerde Araniyor

Denizli’de yolda karsilasan husumetlilerin sokak ortasinda biçakli, tabanca ve tüfekli kavgasinda 6 kisi adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Firari 1 süpheli ise her yerde araniyor.

Husumetlilerin Sokak Çatismasinda 6 Süpheli Serbest Kalirken 1 Firari Her Yerde Araniyor
Olay, Denizli’nin Bekilli Ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda daha öncesinden husumet bulundugu iddia edilen iki grup, sokak ortasinda karsilasti. Grup arasinda baslayan tartisma, kisa sürede biçakli ve silahli çatismaya dönüstü. Çikan çatismada kursunlarin isabet ettigi Mahmut C. ve Mustafa Ü. yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilar Bekilli Devlet Hastanesine sevk edilirken saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Olayin ardindan A.Y, M.K, B.Ö, M.C, C.Ç, ve I.C, gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden C.C, ve I.Ç, savcilik isleminin ardindan serbest birakilirken diger süpheliler ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Olayda kullanilan ve 2 kisinin yaralanmasina neden olan tüfek olay yerinde bulunmazken bir diger süpheli olan F.A, ise her yerde arandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA