'Yunus Timleri' Dualarla Göreve Basladi

Osmaniye Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Timler Amirligi bünyesinde motosiklet sürüs egitimini tamamlayan “Yunus Timleri” dualar esliginde göreve basladi.

'Yunus Timleri' Dualarla Göreve Basladi
Osmaniye Il Emniyet Müdürlügü’nün olaylara seri bir sekilde müdahale etmek ve suçlularin bin an önce yakalanmasi amaciyla çalismalari devam ediyor. Bu kapsamda nüfus yogunlugu, trafik yogunlugu ve halkin yogun olarak bulundugu park, bahçe gibi alanlarda olaylara daha seri müdahale edebilmek amaciyla 24 polise motosiklet sürüs egitimi verildi.

18 Ekim-12 Kasim tarihleri arasinda gerçeklestirilen egitimi basariyla tamamlayan polisler için Resmi Ekipler Amirligi bahçesinde sertifika töreni düzenlendi.

Sürüs egitimlerini veren polisler ile egitimi basariyla tamamlayan polislere sertifikalari Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus tarafindan verildi.

Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Motosikletli Polis Timler Amirligi bünyesinde göreve baslayan motosikletli polis timleri dualar esliginde ilk devriyelerine ugurlandi.
Kaynak: İHA