Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Imamoglu, Bayburt'ta Ziyaretlerde Bulundu

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Bayburt'ta vatandaslarla bir araya geldi.

Gümüshane'den Bayburt'a geçen Imamoglu, Cumhuriyet Caddesi'nde kendisini bekleyen vatandaslara hitap etti.

IBB istirakleri ISTAÇ A.S ve BIMTAS A.S tarafindan Gümüshane'de yapilacak Mustafa Canli Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanitim programina katildigini belirten Imamoglu, “Gelmisken gerçekten Anadolu'nun bozkirinda hepimizin kulaginda küpe duran, yigitligiyle meshur Bayburt'un güzel insanlarini ziyaret etmeden buradan gitmek olmazdi." dedi.

Bayburt'un ardindan Erzurum'a geçip daha sonra görevinin basina dönecegini dile getiren Imamoglu, sunlari kaydetti:

"Hepiniz bilin ki Istanbul'da görevini ahlakli, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktiginda 'Helal olsun' dedirtecek isler yapan bir kardesiniz, hemseriniz var. Dolayisiyla Istanbul'da güzel isler yaptiginizda, memleketinize de çok fayda saglayacagini biz biliyoruz. Bu faydayi sagladigimizda memleketimizde de birtakim sikintili islerin düzelecegini de biliyoruz. Tam da bu duyguyla insallah ülkemizin yakin geleceginde herkesin adaleti hissettigi, hukuku hissettigi, birbirini sevdigi, birbirini saydigi, çocuklarimizin gelecege umutla baktigi, gençlerimizin iyi egitim aldigi ve is imkani buldugu bir ülke olmayi hep beraber basaracagiz."

CHP Istanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydogan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, IYI Parti Samsun Milletvekili Bedri Yasar, Sariyer Belediye Baskani Sükrü Genç, Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci ve Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat'in da eslik ettigi Imamoglu daha sonra merkeze bagli Bayraktar köyündeki Baksi Müzesi'ne geçti.

Kaynak: AA