Düzce'de Asi Olan Gençler Bisiklet Ve Çesitli Hediyelerle Ödüllendirildi

Belediye Baskani Faruk Özlü: 'Il Saglik Müdürümüzle gençlerimizi asi olmaya tesvik etmek için bir kampanya düzenlemistik. Asi olan gençlerimizin arasindan kura sonucu kazananlara bisiklet, tablet ve powerbank dagittik'

Düzce Belediyesi ve Il Saglik Müdürlügü tarafindan baslatilan "Saglikli ve Mutlu Yarinlar Için Düzce Gençligi Asilaniyor" kampanya kapsaminda asi olan gençlere çekilisle bisiklet ve çesitli hediyeler verildi.

Düzce Belediyesi ve Il Saglik Müdürlügü tarafindan gençleri asi olmaya tesvik için baslatilan kampanya sona erdi.

Kampanya kapsaminda asi olanlara, çekilisle 10 bisiklet, 10 tablet ve 100 powerbank (tasinabilir sarj aleti) dagitildi.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde düzenlenen çekilise aileleriyle gelen gençlerin heyecanli oldugu görüldü.

Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, AA muhabirine, asi yaptirmaya yönelik tesvik çalismalarinin devam edecegini söyledi.

Asi olmanin önemine isaret eden Özlü, "Düzce'de Il Saglik Müdürümüzle gençlerimizi asi olmaya tesvik etmek için bir kampanya düzenlemistik. Asi olan gençlerimizin arasindan kura sonucu kazananlara bisiklet, tablet ve powerbank dagittik. Su anda bu salginin tek çaresi var; asi olmak. Dünya Saglik Örgütünün de tavsiyesi bu yönde. Maske, mesafe ve hijyen disinda önerilen tek sey asi." diye konustu.

Il Saglik Müdürü Yasin Yilmaz da birinci doz asilama çalismalarinda yüzde 80 oraninin üzerine çiktiklarini aktararak, "Insallah ikinci doz asida da ayni sekilde bir oran yakalar, mavi kategoride yer alan sehirlerden olmaya devam ederiz. Su anda elimizdeki en büyük koz; asi. Bizler de asimizi olup maske, mesafe ve hijyen kurallarina dikkat etmeliyiz." dedi.

Çekiliste bisiklet kazanan Abdulsamet Horuz ise asi olarak çekilise katildigini ve bisiklet kazandigini duyunca mutlu oldugunu belirtti.

Kaynak: AA