Asi Kampanyasinin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Düzce Belediyesi ve Saglik Il Müdürlügü tarafindan gençleri asiya tesvik için “Asilan Çekilise Hak Kazan” slogani ile baslatilan asi kampanyasinin ödül töreni gerçeklestirildi. Tören de konusan Baskan Dr. Faruk Özlü, gençlere, içinde bulundugumuz pandemi sürecinin asi ile asilabilecegini ifade ederek, “Asi karsitliginin ne bilimsel ne de tarihsel karsiligi var” dedi.

Asi Kampanyasinin Ödülleri Sahiplerini Buldu
Düzce Belediyesi ve Saglik Il Müdürlügü tarafindan gençleri asiya tesvik için "Asilan Çekilise Hak Kazan" slogani ile baslattigi ’Saglikli ve Mutlu Yarinlar Için Düzce Gençligi Asilaniyor’ kampanyasinda ödül kazanan gençler için tören düzenlendi.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçeklestirilen törene, Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Il Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Belediye Baskan Yardimcisi Hüdaver Gösterisli’nin yani sira asi kampanyasina katilarak hediye kazanan talihliler katildi.



“Asi karsitliginin ne bilimsel ne de tarihsel karsiligi var”

Törenin açilisinda gençlere seslenen Baskan Özlü, “Sizleri tebrik ediyorum. Insanlik tarihi çok felaketlerden geçti. Çok salginlar gördü. Bütün bunlarin hepsinden kurtulusta en büyük etkenlerden biri asilama çalismalari oldu. Asi karsitliginin ne bilimsel ne de tarihsel karsiligi var. Asi olmaktan baska çare yok. Ülkemiz genelinde hala ilk asisini olmamis yüzde 13’lük bir kesim var. Bu çok üzücü bir durum. Asi olmayanlar bizleri ve toplum sagligini da tehdit ediyorlar. Bu bakimdan sizler çok güzel bir is basardiniz. Sizleri bir kez daha cani gönülden kutluyorum” dedi.

Baskan Özlü’nün konusmasinin ardindan geçilen ödül töreninde, 10 bisiklet, 10 tablet ve 100 powerbank sahiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA