Arslan, 'Kars Genelinde Yurt Ve Barinma Sorunumuz Yoktur'
65. Hükümette Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Ahmet Arslan, Kars genelinde yurt ve barinma sorunu olmadigini belirtti.

Burada açiklamalarda bulunan Ahmet Arslan, “Cumhurbaskanimizin himayelerinde Milli Egitim Bakanligimizin ve ilgili kurumlarin destegi ile ilimiz merkez ve ilçeler dahil gerek üniversite, gerek ortaögretim ögrencilerimizin tamami yurtlara yerlesti” dedi.
Arslan, “Sadece Sarikamis ilçemizde eksik olan yurt sayimiz için yeni bir yurt daha yapiyoruz. Oradan kaynakli eksikleri Kars merkeze tasima ile çözmüs bulunmaktayiz. Ilimiz genelinde bulunan yurtlarimizin tamami misafir ögrencilerimizi agirlayacak donanima sahiptir” diye konustu.
Arslan ve beraberindekiler daha sonra Fen Lisesi ve Yatili Bölge Okulu’nda ögrencilerle bir araya geldi. Yeni yapilan ve faaliyette geçen Kagizman YIBO’da yaptigi incelemenin ardindan Fen Lisesi ögrencileri ile bulusan Arslan, ögrencilere nasihatlerde bulundu.
Milletvekili Ahmet Arslan’in Kagizman ziyaretine Il Baskani Adem Çalkin ve yönetim kurulu üyeleri de eslik etti.
