Otomobil Ile Çarpisan Araç Bariyerlere Çikarak Yan Yatti Açiklamasi 4 Yarali

Gaziantep’te 2 aracin karistigi feci kazada otomobil ile çarpisan bir araç, bariyerlere çikarak yan devrildi. 3’ü çocuk toplam 4 kisinin yaralandigi feci kazayi yasayanlar da görenler de büyük korku yasadi.

Otomobil Ile Çarpisan Araç Bariyerlere Çikarak Yan Yatti Açiklamasi 4 Yarali


Edinilen bilgiye göre Sehitkamil ilçesi Mithatpasa Mahallesi Ipekyolu üzerinde seyir eden ayni istikamette seyir eden ve sürücüleri henüz belirlenemeyen Dacia marka araç 27 C 4142 ile Ford marka araç 27 YM 633 plakli araç çarpisti. Çarpismanin etkisiyle sürücüsünün kontrolünü kaybettigi Daci marka araç önce bariyerlere çikti, sonra ise devrilerek bir süre yolda sürüklendi. kazaya karisan araçlardaki sürücü ve yolcular da, kazayi görenler de büyük korku yasadi.

Anne acidan çocuklari korkudan agladi

Kazayi gören trafikteki diger araçlar ve yolcularin yardimiyla yan yatan araç tekrar düzeltilirken, içerisinde bulunan sürücü ile biri kadin, 3’ü çocuk toplam 5 kisi araç içerisinden çikarildi.

Kazanin sokunu atlatamayan sürücülerin büyük korku yasadigi kazada kolundan yaralanan kadin yolcu ise yasadigi aci nedeniyle aglayarak feryat etti. Kazayi görenlerin de büyük endise yasadigi kazada yarali çocuklar ise, feryat eden annelerini görünce kendi yaralarini unutarak korkuyla agladi. zaman zaman bagiran çocuklar olay yerindeki diger araç sürücülerinin ve vatandaslarin annesinin durumunu iyi oldugunu ve bir sey olmadigini söylemesi ile sakinlestirildi.

Sürücülerin ’sen çarptin’ tartismasi

Olay yerine gelen polis ekipleri ise kazanin nasil oldugunu sormasi üzerine olay yerindeki araç sürücüleri arasinda küçük çapli bir tartisma yasadi. Soka giren sürücülerden biri yardim için duran araçlardan birinin sürücüsüne hitaben arkadan çarptigini söylemesi üzerine ise o sürücüsü ise kendisinin kazaya karismadigini polise ve diger araç sürücüsüne anlatmaya çalisti.

Yardima kostu, suçlanma korkusu yasadi

Kaza sonrasinda yaralilarin yardimina kosan Mustafa Horoz isimli bir sürücü ise kendisinin de suçlanma korkusu yasadigini belirterek, tanik oldugu kaza anlarini anlatti. Horoz, "Arkadan iki tane aracin birbirini sikistirdigini fark ettim. Daha sonra Dacia marka aracin orta refüje çarparak takla attigini gördüm. Aracin takla attigini görünce biz de hemen asagi inerek yardima kostuk. Aracin içerisine yararlar vardi, onlari çikardik. Araç yan yatmisti, araci düzelttik. Ben ayni güzergahta kamyonet kullaniyordum. Kazazedelerden biri arkadan bana çarptigini iddia ediyor ama ben öyle bir sey hissetmedim. Ford marka araçtaki arkadas benim sinyal yaktigimi söylüyor. Beyaz araçtaki arkadaslar suçu benim üzerime atmaya çalisiyor. Sinyal yapmak suç degil ben saga geçmek için sinyal yaktim. Bu araçtaki arkadas hizli oldugu için bana arkadan vurdugunu iddia ediyor. Kaza sonucu 4 yarali vardi. Iki tane yaranin kanamasi vardi, diger yaralilar ayakta tedavi edildi. Zaten araç bariyere çiktiktan sonra takla atarak yan yatmisti" dedi.

Olay yerine ambulanslarin gelmesinin ardindan tartisma kisa sürede sona ererken, kazada yaralanan ve isimi ögrenilemeyen kadin ve 3 çocugu ayri ambulanslara bindirilerek kentteki hastanelere götürüldü.
Kaynak: İHA