Hülya Koçyigit'ten AKM Açiklamasi Açiklamasi

''Açilis gününe çok istememe ragmen geçirdigim küçük bir kaza nedeniyle katilamadim. Yolculuguna güçlü eserlerle devam edecek AKM'yi en yakin zamanda gezmek için sabirsizlaniyorum'

Geçirdigi küçük bir kaza nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açilisina katilamayan oyuncu Hülya Koçyigit, merkezi en kisa zamanda gezmek için sabirsizlandigini ifade etti.

Konuya iliskin yapilan açiklamada görüslerine yer verilen sanatçi, AKM'nin tamamlanmasinin büyük bir gurur kaynagi olduguna isaret ederek, "Cumhuriyetimizin 98. yilinda bu görkemli, muhtesem eserin ülkemize yeniden kazandirilmasi büyük bir mutluluk, kültür ve sanatimiz adina muazzam bir gurur. Bu Cumhuriyet Bayrami AKM ile daha güzel. Kültür ve sanatin merkezi olan AKM'nin açilis gününe çok istememe ragmen geçirdigim küçük bir kaza nedeniyle katilamadim. Yolculuguna güçlü eserlerle devam edecek AKM'yi en yakin zamanda gezmek için sabirsizlaniyorum" ifadelerini kullandi.

Ünlü sanatçi, AKM'nin uluslararasi yapilarla yarisacak donanimda oldugunu vurgulayarak, "Merkezimiz için basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanimiz Sayin Mehmet Nuri Ersoy ve tüm emekçilerine sonsuz tesekkürler. Buram buram sanat kokan salonlarinda, koridorlarinda nice eserlerin sanatseverlerle bulusmasi dilegiyle" degerlendirmesinde bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami'ni da kutlayan Koçyigit, "98 yil önce bize Cumhuriyeti armagan eden Atamiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun aziz silah arkadaslarini, aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz sevgi ve saygiyla aniyorum. Cumhuriyet Bayramimizi en içten dileklerimle kutluyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA