Aydemir Açiklamasi 'Erzurumsporlular Olarak Adil Yönetim Istiyoruz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, TBMM’de düzenledigi basin toplantisinda MHK Baskaninin degismesi üzerine Erzurumspor baglaminda tespit ve tekliflerini dile getirdi.

Aydemir Açiklamasi 'Erzurumsporlular Olarak Adil Yönetim Istiyoruz'
Yeni MHK Baskani Ferhat Gündogdu ve ekibine basari dileklerini sunan Milletvekili Aydemir, ‘MHK’dan beklentimiz adil davranmasi, yanlis kararlar veren hakemlerin gözünün yasina bakilmamasidir. ‘ dedi.

Aydemir Erzurumspor’u gündemde tutuyor

Bir Erzurumspor taraftari ve destekçisi olarak TBMM’de düzenledigi basin toplantilarinda Erzurumsporla ilgili gelismeleri, mavi beyazli ekibin Erzurum ve bölge için önemini, takimin maçlarinda gözlenen hakem hatalarini dile getirdigini vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Tek derdimiz futbolda adalettir. ‘ifadesini kullandi.

‘MHK’daki degisiklik isabetli olmustur’

MHK’daki degisikligi gündeme tasiyan Milletvekili Aydemir, ‘TBMM’deki basin toplantilarimizda not düsüyorum, Erzurumspor’a iliskin gelismeleri, yakin zamanda yapilan haksizliklara vurgu yaparak paylasiyorum. MHK’nin yanlis kararlar verdigini, yanlis hakemleri yönlendirdigini söyledik hep. Açik açik yapilan haksizliklari ortaya koymak için burada videolar gösterdik, fotograflar koyduk orta yere. Ve geldigimiz nokta itibariyle MHK baskani ayrilmak zorunda kaldi. Çok da isabet oldu. ‘ dedi.

‘Hakemler adil davransinlar’

MHK’da yeni bir dönemin basladigini ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Simdi bir baska kardesimiz Sayin Ferhat Gündogdu MHK baskanligina atandi. Kendisi hekim, ayni zamanda asker kökenli bir arkadasimiz. Bu islerde de yetkin olduguna inaniyoruz. Tek talebimiz var bizim yeni MHK baskanindan ve üyelerinden; Erzurumsporlu biri olarak söylüyorum, adil davransinlar. Ve hatali karar veren hakemin gözünün yasina bakmasinlar. Çünkü orada ter akitanlar var, emek verenler var. Talebimiz budur yeni MHK’dan. Yeni dönem insallah hayir ve ugur getirsin. Kendilerini de tebrik ediyoruz

Erzurumspor camiasi olarak. Hayirli ve ugurlu olsun. Ama beklentimizi de kayda geçiyoruz, vurgumuz sudur; adil kararlar verilmesini temin etmek, yanlis kararlar veren hakemler için de mutlaka ama mutlaka bir yaptirim, bir müeyyide gelistirmek. ‘ diye konustu.

Kaynak: İHA