Trabzon Emniyet Müdürlügü Sürücüleri Saganaga Karsi Uyardi

Trabzon Emniyet Müdürlügü, bölgede gece saatlerinde beklenen saganak nedeniyle olusabilecek herhangi bir aksakliga karsi sürücüleri dikkatli olmalari konusunda uyardi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamada, Sürmene ve Arsin ilçelerinde etkili olan saganak nedeniyle aksam saatlerinde trafikte aksamalarin meydana geldigini belirtildi.

Açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Sürmene Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi sorumluluk alaninda Arsin Ilçesi Yanbolu Viyadügü üzerinde saat 18.45 siralarinda bölgede olusan yogun yagis nedeniyle Rize istikametine D010/22 Devlet Karayolu Yanbolu Köprüsü üzerinde asiri su biriktigi ve sol serit üzerinde asiri göllenme olustugundan, trafik sag serit üzerinden kontrollü olarak saglanmistir. Tikanan mazgallar ekiplerimizin olanaklariyla açilmis ve göllenen suyun tahliyesi yapilmis, akabinde karayolu saat 20.45 siralarinda tamamen trafige açilmistir. Bahse konu kesimde bu gece de yagis beklenmesi nedeniyle, sürücülerin dikkatli ve yavas seyretmeleri, takip mesafesini artirmalari ve sert direksiyon manevralarindan kaçinmalari önemle rica olunur."

Kaynak: AA