Konya'da 2 Kisiyi Öldüren Sahis Intihar Etti

Konya’nin Aksehir ilçesinde 2 kisiyi öldürdügü ve 1 kisiyi de agir yaraladigi iddia edilen sahis intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Aksehir Karahüyük Mahallesi’nde ikamet eden Tacettin Ünal, Çakillar Mahallesi’ndeki aralarinda husumet bulundugu iddia edilen Memis Er’in evine gitti. Tacettin Ünal, burada çikan kavgada Memis Er’i boynundan ve elinden, esi Gülsüm Er’i de vücudunun çesitli yerlerinden biçakla yaraladi. Gülsüm Er, olay yerinde hayatini kaybetti. Memis Er ise ihbar üzerine olay yerine çagrilan ambulansla Aksehir Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Olay sonrasi kaçan Tacettin Ünal’in yakalanmasi için çalismasini sürdüren jandarma Karahüyük Mahallesi Pirenli mevkisindeki bir agilda, kahve isleten ve ayni zamanda küçükbas hayvan yetistiren Yasar Ali Kiyilmaz’i (36) yataginda tüfekle basindan vurulmus halde ölü olarak buldu. Arastirmasini derinlestiren jandarma, Kiyilmaz ile Ünal arasinda alacak meselesinden husumet oldugunu belirledi.

Kiyilmaz’i da Ünal’in öldürmüs olabilecegini düsünen jandarma ekipleri bölgedeki arama çalismalarini sürdürürken Ünal’i, Üçhüyük Mahallesi’nde tüfekle basindan vurulmus halde ölü olarak buldu. Olay yerindeki tüfegi inceleyen jandarma ekipleri Tacettin Ünal’in, Ali Kiyilmaz’i öldürdükten sonra intihar ettigi üzerinde duruyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA