Cumhurbaskani Erdogan'dan Tarim Kredi Kooperatifi Müjdesi

Cumhurbaskani Erdogan, Istanbul’da Tarim Kredi Kooperatifleri marketinden alisveris yapti. Alisveris sonrasi açiklamalarda bulunan Cumhurbaskani Erdogan, “Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapilmasi talimatini verdik. Vatandasimizin ucuz ve kaliteli alisverisini temin edecegiz" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan'dan Tarim Kredi Kooperatifi Müjdesi
Cumhurbaskani Erdogan, Üsküdar Kisikli’da açilan Tarim Kredi Kooperatifi satis magazasini ziyarette bulundu. Magaza içerisindeki ürünleri inceleyen Cumhurbaskani Erdogan alisveriste yapti. Magazada bulunan vatandas ve çalisanlarla sohbet eden Cumhurbaskani Erdogan’a esi Emine Erdogan ve kizi Sümeyye Erdogan Bayraktar’da eslik etti. Magaza ziyareti sonrasi açiklamalarda bulunan Cumhurbaskani Erdogan, “Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapilmasi talimatini verdik. Bunlari süratle çogaltacagiz ve böylece vatandaslarimiza ucuz ve kaliteli ürünü ulastirmanin ve piyasayi balanse etmenin insallah gayreti içerisinde olacagiz” diye konustu.



“Vatandasin kesesine uygun”

Market alisverisi sonrasinda konusan Cumhurbaskani Erdogan, "Tarim Kredi Kooperatiflerimizin gördügünüz gibi buradaki market gerçekten çesitli ürünler noktasinda, kalite noktasinda, fiyatlar noktasinda gayet uygun. Gerçekten vatandaslarimizin kesesine uygun fiyatlarin uygulandigi bir yer. Bunlarin süratle çogaltilmasi noktasinda Tarim Kredi Kooperatiflerine verdigimiz talimatlar var” dedi.

Kaynak: İHA