Kusadasi'nda Turizm 12 Aya Yayilacak

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydin Milletvekili Bülent Tezcan, Kusadasi’nda Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) Aydin Bölge Temsil Kurulu ile bir araya geldi.

Kusadasi'nda Turizm 12 Aya Yayilacak
Ziyarette, TÜRSAB Aydin BTK Baskani Eda Yurtcan tarafindan CHP Aydin Milletvekili Bülent Tezcan’a Kusadasi Efes Kongre Merkezi’nin son durumu hakkinda bilgi verildi.

Görüsmede ayrica Kusadasi Efes Kongre Merkezi’ni isleten KOMER A.S’nin geçen hafta yapilan olaganüstü genel kurulundan sonra tesisi yeniden Kusadasi’na kazandirmak için izlenmesi gereken yol haritasi ele alindi. Son bölümde ise Kusadasi’nda kruvaziyer turizminin gelecegi masaya yatirilarak 2021 turizm sezonunun degerlendirilmesi yapildi.

CHP Aydin Milletvekili Bülent Tezcan, Kusadasi Efes Kongre Merkezi’nin Kusadasi’na yeniden kazandirilmasinin kentte turizmi 12 aya yayma açisindan önem tasidigina dikkat çekti.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise Efes Kongre Merkezi’nin en kisa sürede tekrar faaliyete geçmesi için en basindan beri büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Kusadasi’nda turizmi 12 aya çikarmak için yapilan en büyük yatirimlardan biri olan KOMER için üzerimize düseni yapmaya devam edecegiz. Efes Kongre Merkezi’nin yeniden faaliyete geçmesi için 18 Ekim’de olaganüstü genel kurulu yapildi. Kongrede seçilen yönetim kurulunda 2 belediye meclis üyemiz yönetime seçildi. Biz tasin altina elimizi koyarak kendi malimiza sahip çikma iradesini ortaya koyduk. Kültür ve Turizm Bakanligi’ndan da destek bekliyoruz” diye konustu.



TÜRSAB Aydin BTK Baskani Eda Yurtcan da “Öncelikle CHP Aydin Milletvekilimize nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Kendisi her firsatta Kusadasi’na gelerek bizlerle çok yakindan ilgileniyor” dedi.

Kaynak: İHA