Gediz'de Savunma Sporlari Rüzgari

Kütahya’nin Gediz ilçesinde bir ilk daha Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tesislerinde start verildi. Gediz Kaymakami Hakan Alkan öncülügünde, Kütahya Kick Boks Il Temsilcisi Ahmet Arabaci, Milli sporcu ve antrenörlerin destekleri ile savunma sporlari Gediz’de hayat buldu.

Gediz'de Savunma Sporlari Rüzgari
Lisansli sporcularin ve üniversite ögrencilerinin müracaatlari ile Gediz’de savunma sporlarinin yaninda Kick Boks ve Muay Thai savunma sporlari çalismalari basladi.

Gediz Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sinan Darcan’in da destek verdigi kurs programina özellikle kiz ögrenciler ragbet gösteriyor.

Açilan spor branslarinin gençleri kötü aliskanliklardan koruma anlaminda büyük önem arz ettigini belirten Kick Boks Kütahya Il Temsilcisi Ahmet Arabaci; “Gediz spora yetenekli bir ilçemiz. Kick Boks sporunun Gediz’de hayat bulabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterecegiz” dedi.

Kaymakam Hakan Alkan ve Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’a sporcular adina tesekkür eden Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, “Her türlü destegi aliyoruz. Yeni spor branslarimiz istek görüyor. Elimizden geldigince tesislerimizi aktif kullaniyoruz. Antrenör ve hocalarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA