Yildirim, Düzce'yi Yakindan Takip Ediyor

DÜZCE – AK Parti Izmir Milletvekili ve Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Kizilay’in anaokulu açilisinin ardindan Vali Cevdet Atay, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Il Baskanligi’ni ziyaret ederek, Düzce hakkinda bilgiler aldi.

Yildirim, Düzce'yi Yakindan Takip Ediyor
Kizilay’in 81 Il 81 Kizilay Anaokulu projesi kapsaminda Düzce’ye gelen AK Parti Izmir Milletvekili ve Genel Baskanvekili Binali Yildirim, okul açilisinin ardindan bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Ilk olarak Düzce Valiligi’ni ziyaret eden Yildirim’a Vali Atay, yapilan çalismalar ve yapilmasi beklenen projeler ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra AK Parti Il Baskanligi’ni ziyarete eden Binali Yildirim, daha sonra Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti. Baskan Dr. Faruk Özlü, ziyaretin anisina Yildirim’a Osmanli sikmasi tespih, Düzcespor formasi ve çesitli hediyeler takdim etti.

Yildirim, Özlü’nün kendisi için yerinin ayri oldugunu ifade ederek, ayni hükümette birlikte çalismaktan büyük mutluluk duydugunu söyledi.

Özlü’nün Düzce’ye hizmetlerini uzaktan da olsa takip ettigini sözlerine ekleyen Yildirim, çalismalarindan ötürü Baskan Özlü’yü tebrik etti.

Binali Yildirim’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Özlü ise “Son Basbakanimiz, partimizin Genel Baskanvekili, ayni zamanda 65. Hükümette birlikte görev almaktan büyük onur duydugum degerli büyügümün bugünkü ziyaretleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kendilerine ve esleri hanimefendiye çok tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Izmir Milletvekili ve Genel Baskanvekili Binali Yildirim daha sonra Düzce’de bulunan silah fabrikasini ziyaret ederek, Düzce’den ayrildi.
Kaynak: İHA