Onursal Baskan Seçilen Mevlüt Yeni, Belge Ve Plaketini Aldi

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Kurulu’nca Onursal Baskan seçilen Mevlüt Yeni’ye belgesi ve plaketi Alanya’da düzenlenen törenle taktim edildi. Alanya bulusmasinda Akdenizli Gazeteciler sorunlarini da konustu.

Onursal Baskan Seçilen Mevlüt Yeni, Belge Ve Plaketini Aldi
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu delegeleri Onursal Baskan Mevlüt Yeni onuruna düzenlenen belge töreni ve imza günü etkinliginde bir araya geldi. Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Baskani ve AGF Genel Baskani Gaye Coskun’un ev sahipliginde düzenlenen törene Antalya, Isparta, Burdur, Kemer, Osmaniye, Hatay, Iskenderun, Kahramanmaras ve Kibris Gazeteciler Cemiyeti Baskanlari ile federasyon delegelerinin ile gazeteci Arif Dizdaroglu ve Yalçin Bayer’de katildi.

Alanya Belediye Baskan Vekili Abdullah Akbas, AK Parti ve CHP Ilçe Baskanlari, Alanya Egitim Arastirma Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyali, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, SGK Müdürü Muharrem Kaya, Alanya Kent Konseyi Baskani Nurhan Özcan ve Kadin Haklarini Koruma Dernegi Alanya Sube Baskani Halime Senli Bilgin de hazir bulundugu törende Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu törene gönderdigi telgrafi ile Onursal Baskan Mevlüt Yeni’yi tebrik etti. Konusma ve sunumlarin ardindan AGF Onursal Baskani Mevlüt Yeni’ye belge ve plaketi Gazeteci Yalçin Bayer ve Arif Dizdaroglu tarafindan taktim edildi. Törenin ardan ise AGF Onursal Baskani Mevlüt Yeni, ’Sadece Gazeteci’ adli kitabini imzaladi. Mevlüt Yeni’nin 4 bin makalesinin bir araya getirilmesi ile hazirlanan ‘Sadece Gazeteci’ isimli kitabin imza gününden elde edilen geliri, egitim bursu kullanilmak üzere AGC’ye bagisladi.

“Meslegime asigim”

AGF Onursal Baskani Mevlüt Yeni konusmasinda,“Gazetecilik benim sevdigim, asik oldugum, her seyden üstünde tuttugum kutsal bir meslek. Bugüne kadar meslegimi en sekilde icra etmeye çalistim. Hem heyecanli, hem de duyguluyum. Biz ancak mezarda bu meslegi birakiriz. Deneyimlerimi, tecrübelerim meslektaslarimla federasyonumuzla birlikte olarak paylasacagim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA