Karabük'te 216 Personelle 'Güven, Huzur Ve Vale' Uygulamasi

Ülke genelinde es zamanli olarak baslatilan "Türkiye Güven, Huzur ve Vale" uygulamasi Karabük’te 216 personelle gerçeklestirildi.

Karabük'te 216 Personelle 'Güven, Huzur Ve Vale' Uygulamasi
Il Emniyet Müdürlügü ekipleri kent genelinde Içisleri Bakanligi tarafindan baslatilan "Türkiye Güven, Huzur ve Vale" uygulamasi denetimi yapti. 216 personelle gerçeklestirilen uygulamaya Il Emniyet Müdürü Sirri Tug da katildi.

Tug, uygulamaya katilacak olan personellerine dikkatli olmalari konusunda uyarilarda bulunarak sunlari söyledi:

“Bugüne kadar verdigimiz kayiplar ortada. Onun için ne olur siz, siz olun asla kendi sagliginizi ve güvenliginizi ihmal etmeyin. Bu bizim artik yasam biçimimiz olmali. Evden çiktigimiz ilk dakikadan eve girecegimiz son dakikaya kadar o hassasiyeti sergilemek durumundayiz ki bedel ödemeyelim. Bedel ödedikten sonra hiçbir seyin kiymeti yok. Içeride ve disarida büyük sorunlarla mücadele ederken halka ve hakka hizmet eden bu teskilat mutlaka görev anlayisini en iyi seklinde icra etmek durumunda. Burada gösterebilecegimiz çok basit bir dikkat ve duyarlilik belki bizi, teskilatimizi ve sehri çok büyük felaketlerden alikoyabilir.”

Uyarilarin ardindan ekipler metruk binalar, park-bahçelerde ve bu güzergahlara açilan bulvar, cadde ve sokaklar ile okul önü ve çevrelerinde yol uygulamasi yapti.
Kaynak: İHA