AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ileri, Karabük Genisletilmis Il Danisma Meclisine Katildi Açiklamasi

'Türkiye bu muhalefeti kesinlikle hak etmiyor. Böyle bir olgumuz maalesef var. AK Parti olarak bizim üzerimize düsen çizgimizi, tarzimizi ve üslubumuzu hiç bozmadan, Cumhurbaskanimizin liderliginde hizmet siyasetini devam ettirmek'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Ileri, "Türkiye bu muhalefeti kesinlikle hak etmiyor." dedi.

AK Parti Karabük Il Baskanligi Genisletilmis Il Danisma Meclisi, Vali Nafiz Kayali Konferans Salonu'nda toplandi.

Toplantinin açilisinda konusan Ileri, Türkiye'de bir tarafta hizmet siyaseti, diger tarafta yalan siyaseti yapildigini söyledi.

Bu durumun Türkiye'nin bir gerçegi oldugunu belirten Ileri, "Türkiye bu muhalefeti kesinlikle hak etmiyor. Böyle bir olgumuz maalesef var. AK Parti olarak bizim üzerimize düsen çizgimizi, tarzimizi ve üslubumuzu hiç bozmadan, Cumhurbaskanimizin liderliginde hizmet siyasetini devam ettirmek. Baska türlüsünü düsünemeyiz." diye konustu.

Ileri, AK Parti'ye iftira atanlarin halktan kopuk oldugunu ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Bunlarin hangisi Diyarbakir annelerinin yanina gitti. Onlarin dertlerini ve davasini dinledi. Biz daha 2 gün önce oradaydik. Onlarla konustuk. Kepenkleri inmis bir HDP binasinin önünde konustuk onlarla. Zamaninda halka zorla kepenk indirmeye çalisanlar simdi çok sükür utançlarindan dolayi kendileri kepenk kapatmak zorunda kaliyorlar. Çikamiyorlar. Biz oradaydik. Annelerimizi dinledik. Sunu tekrar gördük. Diyarbakirli annelerimiz ve Türkiye'nin tümü, bütün AK Parti teskilatlari tek vücut ve birlik içerisinde. Burada en ufak bir sarsilma yok. AK Parti siradan bir parti degildir. AK Parti sadece Türkiye'mizi degil bu cografyayi yükseltecek bir davadir, bir harekettir."

- "Muhalefet cumhurbaskani adayi arayisi içinde"

AK Parti Dis Iliskiler Baskan Yardimcisi Mehmet Ceylan da muhalefetin 2023'te yapilacak cumhurbaskanligi seçimlerinde cumhurbaskani adayi arayisi içinde oldugunu dile getirerek, "Bir türlü bulamiyorlar, bulamazlar da. Bizim çok sükür dünya lideri konumunda olan bir cumhurbaskanimiz var. Onun karizmasina erisebilecek bir lider bulmalari da mümkün degil." ifadesini kullandi.

21 Ekim'de 10 ülkenin Ankara büyükelçilerinin talihsiz bir açiklamada bulundugunu vurgulayan Ceylan, söyle konustu:

"Cezaevinde tutuklu bulunan, Gezi Olaylari'ndan ve 15 Temmuz Darbe Girisimi'nde parmagi oldugu ifade edilen, sorgulamasi yapilan Osman Kavala'nin tutukluluk halinin kaldirilmasiyla ilgili hadsiz bir açiklamada bulundular. Elbette ki olagan bir sey degil. 10 ülkenin büyükelçileri bir araya gelecek Türkiye'ye adeta emir ve talimat verircesine hadsiz bir beyanatta bulunacaklar. Hadi oradan deriz. Sizin haddinize mi Türkiye'ye emretmek. Türkiye'yi dize getirmek istiyorlar ama güçleri asla yetmeyecektir insallah."

Toplanti basina kapali devam etti.

Toplantiya AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes, AK Parti Il Baskani Ismail Altinöz, Eflani Belediye Baskani Ibrahim Ertugrul ve Ovacik Belediye Baskani Yakup Narter de katildi.
Kaynak: AA