Film Setinde Kazara Görüntü Yönetmenini Öldüren ABD'li Aktör Baldwin'den Ilk Açiklama

ABD’de "Rust" filminin setinde kullandigi kurusiki silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olan ABD’li oyuncu Alec Baldwin, film setinde yasanan trajedi nedeniyle kalbinin kirik oldugunu söyledi.

Film Setinde Kazara Görüntü Yönetmenini Öldüren ABD'li Aktör Baldwin'den Ilk Açiklama
ABD’de "Rust" filminin çekimleri sirasinda ünlü oyuncu Alec Baldwin’in elindeki kurusiki silahin ates almasi sonucu 42 yasindaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatini kaybetmis, filmin yönetmeni Joel Souza da yaralanmisti. ABD’li film yildizi Baldwin olay sonrasi sosyal medya hesabindan yaptigi ilk açiklamada, film çekimlerinde kullandigi silahla istemeden neden oldugu trajedi nedeniyle “büyük kalp kirikligi" yasadigini ifade etti.

Hutchins’in esi, ogullari ve onu taniyan, seven herkes adina derin üzüntü içinde oldugunu vurgulayan Baldwin, olaya iliskin sorusturmada kolluk kuvvetleriyle tam is birligi yaptigini belirtti.

Baldwin, Hutchins’in esiyle de temas halinde oldugu ve destek teklif ettiginin altini çizerek, "Es, anne ve çok takdir edilen meslektasimiz Halyna Hutchins’in hayatini kaybetmesine neden olan trajik kazayla ilgili yasadigim sok ve üzüntüyü ifade edecek hiçbir kelime yok" dedi.

Kaynak: İHA